PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Počinje FESPA Coffee Break – serija webinara s odličnim savjetima

Udruženje FESPA kreće sa zanimljivom serijom webinara pod nazivom “FESPA Coffee Break”. Webinari će se usredotočiti na ključne i aktualne teme kao što su osiguranje kvalitete, automatizacija i održivost proizvodnje. Stručnjaci iz industrije podijelit će svoja znanja i razmišljanja te odgovoriti na pitanja o tome kako tiskari mogu postati bolji i brži u svom radu.

Prvi “FESPA Coffee Break” webinar na rasporedu je u utorak, 20. listopada u 12 sati.

Tema webinara je “Kontrola proizvodnog procesa – Kako postaviti učinkoviti tijek rada za tisak u boji i uštedjeti novac!”

Ušteda novca dolazi od planiranja i primjene tijeka rada. Teme koje će biti obrađene uključivat će poboljšanje upravljanja proizvodnim procesom, poboljšanje datoteka od strane korisnika, prikaz na monitoru, softver za pripremu, uvjete gledanja otiska, upravljanje bojama (colour management – DFE (digital front end) / RIP), važnost profila uređaja te procjena kvalitete ispisa i validacija.

Domaćin webinara je FESPA-in direktor tehničke podrške, Graeme Richardson-Locke, kojem će se pridružiti iskusni grafički stručnjaci i predstavnici dobavljača koji će vas voditi kroz svaku temu. Svaki webinar trajat će otprilike 30-40 minuta i održavat će se svaka 2 tjedna.

FESPA Hrvatska poziva sve zainteresirane da uz kavicu, čuju nešto korisno i unaprijede poslovanje! Registrirajte se putem POVEZNICE.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content