Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Počinje FESPA Coffee Break – serija webinara sa odličnim savetima

Udruženje FESPA kreće sa zanimljivom serijom webinara pod nazivom “FESPA Coffee Break”. Webinari će se fokusirati na ključne i aktuelne teme kao što su obezbeđivanje kvaliteta, automatizacija i održivost proizvodnje. Stručnjaci iz industrije će podeliti svoja znanja i razmišljanja i odgovoriti na pitanja o tome kako štampari mogu da postanu bolji i brži u svom radu.

Prvi “FESPA Coffee Break” webinar po rasporedu je u utorak, 20. oktobra u 12 sati.

Tema webinara je „Kontrola proizvodnog procesa – Kako uspostaviti efikasan tok rada za štampu u boji i uštedeti novac!”

Ušteda novca dolazi kao posledica planiranja i primene toka rada. Teme koje će biti obrađene fokusiraće se na poboljšanje upravljanja proizvodnim procesom, poboljšanje datoteka od strane korisnika, prikaz na monitoru, softver za pripremu, uslov gledanja otiska, upravljanje bojama (colour management – DFE (digital front end) / RIP), važnost profila uređaja i procena kvaliteta štampe i validacija.

Domaćin webinara je direktor tehničke podrške FESPA, Graeme Richardson-Locke, kome će se pridružiti iskusni grafički stručnjaci i predstavnici dobavljača koji će vas voditi kroz svaku temu. Svaki webinar će trajati otprilike 30-40 minuta i održavaće se svake 2 nedelje.

FESPA Hrvatska poziva sve zainteresovane da uz kaficu, čuju nešto korisno i unaprede svoje poslovanje! Registrujte se putem LINKA.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content