PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Podaci i digitalni tisak – kako u potpunosti iskoristiti moć personalizacije

Novo Canonovo besplatno izvješće pojašnjava kako u potpunosti iskoristiti moć personaliziranog digitalnog tiska pametnim korištenjem podataka koji vam stoje na raspolaganju

Podaci se često nazivaju novim zlatom, no podaci koji su prikupljeni izolirano i nisu iskorišteni unutar odgovarajućeg konteksta imaju vrlo ograničenu vrijednost. Poput zlata, podatke trebate inteligentno filtrirati, rafinirati i oblikovati da biste u potpunosti iskoristili njihovu vrijednost.
Za razliku od zlata koje je vrijedna roba, podaci su posvuda. Problem za korisnike i za stručnjake u marketingu jest da su često opterećeni prevelikom količinom podataka i u mnogim digitalnim kanalima već dostižu točku zasićenja podacima ili informacijama.

Ovo stvara zlatnu priliku za tisak – oblik komunikacije u koji potrošači danas imaju najviše povjerenja. Tisak se može personalizirati i oblikovati baš kao i on-line sadržaji, no za razliku od njih, nudi opipljivost, trajnost i mogućnost utjecaja na osjetila koja daleko nadilazi mogućnost slika i riječi s web-stranice ili e-maila.

On-line personalizacija razočarava u mnogim aspektima, uključujući povjerenje i troškovnu učinkovitost – ali kada se spoji s tiskom, rezultati se mogu značajno poboljšati.

Preuzmite Canonovo besplatno izvješće već danas kako biste nadišli zasićenje i zamor digitalnim sadržajima. U izvješću možete pronaći primjere kako su pružatelji usluga tiska iskoristili taktike kojima upravljaju podacima na zadovoljstvo svojih kupaca, istovremeno podižući količinu profitabilnog tiska koju isporučuju.

Besplatno izvješće (na engleskom jeziku) možete preuzeti sa stranica Canon Europe: https://www.canon-europe.com/business/insights/articles/going-beyond-personalisation/.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content