PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Pogledajte prvi Print Report video na našem YouTube-u

Print Report novi je projekt Print Magazina kojim ćemo dodatno sadržajno obogatiti naš YouTube kanal. Riječ je kratkim vlogovima u sklopu kojih ćemo grafičkoj branši predstavljati različite novitete, posjećivati distributere i tiskare, predstavljati tehnologije, aplikacije, materijale…

Prvi Print Report snimili smo u tvrtki DIT d.o.o. koja je na domaćem grafičkom tržištu prisutna već 30 godina, a danas su specijalizirani za pisače širokog formata.

Razlog zašto smo posjetili DIT je novi Epson pisač Sure Color R5010L koji je nedavno stigao u njihov showroom.

Kako nam je za emisiju Print Report rekao gosp. Marko Dikanić, direktor tvrtke DIT, specifičnost pisača Epson Sure Color R5010L je što dolazi s resin ink bojom. Riječ je u stvari o boji na bazi vode s česticama smole u sebi zbog čega je boja ekološka te pogodna i za indoor i za outdoor primjenu. „Zbog čestica smole boja je puno otpornija, fleksibilnija i izdržljivija te daje mogućnost tiska na premaznim i nepremaznim materijalima“, rekao je gosp. Dikanić.  

Riječ je o stroju koji pružateljima usluga tiska i kreativnim dizajnerskim agencijama nudi  mogućnost proizvodnje širokog spektra reklama i drugih proizvoda visoke vrijednosti, uz izvanredne rezultate koji su pritom i ekološki prihvatljivi.

Pisač je robusne konstrukcije, a srce stroja čine Epsonove PrescionCore ispisne glave. Za razliku od starijih Epson modela, ovdje je riječ o novoj tehnologiji kod koje se boja, kako bi bila postojana i izdržljiva, zagrijava.

Pisač može ispisivati na širokom rasponu medija. Neki od njih su samoljepljive folije, PVC baneri (cerade i mesh platna), tekstil, canvas platna, tapete i različiti filmovi. 

Koje su još karakteristike pisača Epson Sure Color R5010L pogledajte u prvom Print Report vlogu.
Kako biste među prvima saznali što je novo, pretplatite se na Print Magazin YouTube kanal.

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content