PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Pogledajte prvi Print Report video na našem YouTube-u

Print Report je novi projekat Print Magazina kojim ćemo dodatno sadržajno obogatiti naš YouTube kanal. Reč je o kratkim vlogovima u sklopu kojih ćemo grafičkoj branši predstavljati različite novitete, posećivati distributere i štamparije, predstavljati tehnologije, aplikacije, materijale…

Prvi Print Report snimili smo u kompaniji DIT d.o.o. koja je već 30 godina prisutna na domaćem grafičkom tržištu, a danas su specijalizovani za štampače širokog formata.

Razlog naše posete kompaniji DIT je novi Epson štampač Sure Color R5010L koji je nedavno stigao u njihov showroom.

Kako nam je za emisiju Print Report rekao g. Marko Dikanić, direktor kompanije DIT, specifičnost štampača Epson Sure Color R5010L je što dolazi sa resin ink bojom. Reč je u stvari o boji na bazi vode s česticama smole u sebi zbog čega je boja ekološka i time pogodna i za indoor i za outdoor primenu. „Zbog čestica smole boja je otpornija, fleksibilnija i izdržljivija, pa daje mogućnost štampe na premaznim i nepremaznim materijalima“, rekao je g. Dikanić.  

Reč je o štampaču koji pružaocima usluga štampe i kreativnim dizajnerskim agencijama nudi  mogućnost proizvodnje širokog spektra reklama i drugih proizvoda visoke vrednosti, uz izvanredne rezultate koji su pritom i ekološki prihvatljivi.

Štampač je robusne konstrukcije, a srce štampača čine Epsonove PrescionCore štamparske glave. Za razliku od starijih Epson modela, ovdje je reč o novoj tehnologiji kod koje se boja, kako bi bila postojana i izdržljiva, zagreva.

Štampač može štampati na širokom rasponu medija. Neki od njih su samoljepljive folije, PVC baneri (cerade i mesh platna), tekstil, canvas platna, tapete i različiti filmovi. 

Dodatne karakteristike štampača Epson Sure Color R5010L, pogledajte u prvom Print Report vlogu.

Kako biste među prvima saznali novosti, pretplatite se na Print Magazin YouTube kanal.

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content