Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Polyprint novi brend u portfelju tvrtke Eurotrade

Portfelj tvrtke Eurotrade odnedavno je bogatiji za još jedan brend. Eurotrade je, naime, novi zastupnik za brend Polyprint, grčkog proizvođača DTG i DTF rješenja.
Kako nam je rekla, gđa Kristina Cvijanović, direktorica razvoja poslovanja, ulazak Polyprinta u portfelj za Eurotrade znači još jedan jaki brend vrhunskih uređaja za digitalni tisak te partnerstvo s europskim dobavljačem koji kontinuirano razvija kvalitetu svojih uređaja i podrške.
Zastupstvo su dobili za sve zemlje regije, odnosno za Hrvatsku, BiH, Crnu Goru, Sjevernu Makedoniju, Kosovo, Albaniju i Srbiju.

Inače, tvrtka Polyprint osnovana je prije 20-ak godina. Ima sjedište u Grčkoj odakle kroz široku mrežu distributera opslužuje kupce u više od 50 zemalja. Primarno su fokusirani na DTG, no u zadnje vrijeme rade i na razvoj DTF rješenja.
U Eurotrade-u su naglasak stavili na NG TexJet DTG liniju koja se pokazala vrhunskom u primjeni. “Polyprint je prepoznat od strane korisnika s potrebama za DTG rješenjima. Uređaji su jednostavni za korištenje i održavanje. Zbog toga su idealan izbor za tiskare svih veličina koje traže efikasno i pouzdano rješenje za tisak na odjeću”, rekla nam je gđa Cvijanović.

Polyprint na sajmu Print21

Polyprint rješenja, kaže, odlično će se uklopiti u već postojeći portfelj Eurotrade-ovih brendova. “Imamo iskustvo s ink tehnologijom, a digitalni tisak smo počeli razvijati s produkcijskim i rješenjima za tisak etiketa, a tek onda s DTF-om. Prvi DTG koji smo uzeli je rješenje industrijskog segmenta, a s Polyprintom pokrivamo isto tržište te manje partnere koji imaju veći volumen i potrebu za stabilnim i pouzdanim rješenjem“, pojasnila je gđa Cvijanović.

Polyprint kao novi brend u portfelju predstavit će i idući tjedan na sajmu Print21. Posjetitelji će moći vidjeti dva uređaja: DTG NF TexJet 140 i Pretreater PRO koji je konkurentan cijenom te istaknute kvalitete. Radi se, kako kaže, o idealnim paketu za DTG ispis.

Što se planova tiče, cilj im je postojeće partnere upoznati s novim brendom te pokriti tržište sa srednjim do većim volumenom ispisa.
„Print21 bit će sjajan uvod i upoznavanje novih partnera, a imamo i priliku uređaj pokazati u radu. Oba uređaja koja ćemo pokazati na sajmu bit će stalna postava u našem Digital Printing Competence Centeru“, naglasila je gđa Cvijanović.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content