PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Polyprint novi brend u portfoliju kompanije Eurotrade

Portfolio kompanije Eurotrade je nedavno obogaćen još jednim brendom. Naime, Eurotrade je novi zastupnik brenda Poliprint, grčkog proizvođača DTG i DTF rešenja.
Kako nam je rekla Kristina Cvijanović, direktorka poslovnog razvoja, ulazak Polyprinta u portfolio za Eurotrade znači još jedan jak brend vrhunskih uređaja za digitalnu štampu i partnerstvo sa evropskim dobavljačem koji kontinuirano razvija kvalitet svojih uređaja i podrške.
Dobili su predstavnike za sve zemlje regiona, odnosno za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Severnu Makedoniju, Kosovo, Albaniju i Srbiju.

Inače, kompanija Polyprint je osnovana pre 20-ak godina. Sedište je u Grčkoj, odakle opslužuje kupce u više od 50 zemalja kroz široku mrežu distributera. Pre svega su fokusirani na DTG, ali u poslednje vreme rade i na razvoju DTF rešenja.
U Eurotrade-u su istakli liniju NG TekJet DTG koja se pokazala superiornom u primeni. „Polyprint prepoznaju korisnici sa potrebom za DTG rešenjima. Uređaji su jednostavni za upotrebu i održavanje. Zato su idealan izbor za štampače svih veličina koji traže efikasno i pouzdano rešenje za štampu na odeći“, rekla nam je gđa Cvijanović.

Polyprint na sajmu Print21

Polyprint rešenja će se, kaže, savršeno uklopiti u već postojeći portfolio brendova kompanije Eurotrade. „Imamo iskustvo sa tehnologijom mastila, a digitalnu štampu smo počeli da razvijamo sa proizvodnim i rešenjima za štampanje etiketa, a tek onda sa DTF-om. Prvi DTG koji smo uzeli bilo je rešenje za industrijski segment. S Polyprintom pokrivamo isto tržište kao i manje partnere koji imaju veći obim i potrebu za stabilnim i pouzdanim rešenjem“, pojasnila je gospođa Cvijanović.

Polyprint, kao novi brend u portfoliju, biće predstavljen sledeće nedelje na sajmu Print21. Posetioci će moći da vide dva uređaja: DTG NF TekJet 140 i Pretreater PRO, koji je konkurentan po ceni i izvanrednom kvalitetu. To je, kako kaže, idealno pakovanje za DTG štampu.
Što se tiče planova, cilj im je da postojeće partnere upoznaju sa novim brendom i pokriju tržište srednjim do većim obimom štampe.
„Print21 će biti odličan uvod i susret novih partnera, a imamo i priliku da pokažemo uređaj u radu. Oba uređaja koja ćemo prikazati na sajmu biće stalnapostavkau našem Digital Printing Competence Centru“, naglasila je gospođa Cvijanović.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content