PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Ponuda Symbol grupe koja se ne odbija

Symbol Grupa, iza koje djeluju vodeće regionalne veleprodaje grafičkog materijala Symbol u Srbiji, Sericol u Mađarskoj i Graphic Center u  Hrvatskoj i Sloveniji, od 01.06. kreću s promotivnom kampanjom iz Fujifilm asortimana proizvoda. Popusti se odnose na Fujifilm flatbed pisače s lagera, a odobravaju se u iznosu do 50.000€, ovisno o modelu i opremi pisača za koji se kupac odluči.  

U ponudi trenutno imaju nove flatbed pisače s 5, 6 ili 8 kanala boja. Veličina stola se može birati od 1.25 x 2.5m za manje poslove pa do 3.08 x 2.5m za tvrtke koje se bave tiskom na veće, pločaste materijale. Promjenjiva veličina kapljice od 6 do 42 pl omogućuje tiskarama ekonomičnu proizvodnju proizvoda za vanjsko oglašavanje kod kojih je fokus na niskoj proizvodnoj cijeni, većim nakladama, a s druge strane s istim pisačem možete tiskati reklame, ambalažu ili POS stalke u vrhunskoj rezoluciji s brzinom i do 35m2/h. Vakuumski stol podijeljen je u više zona i omogućuje tisak i na manje predmete.

Za visoku kvalitetu otiska, pisači posjeduju antistatic bar. On uklanja statički elektricitet koji je čest kod tiska na pločaste materijale koji tvornički dolaze sa zaštitnim filmom.

Fujifilm je jedan od rijetkih proizvođača pisača koji u svom portfelju tehnologija ima proizvodnju ispisnih glava, pisača ali i vlastite tvornice boja. Zaokružen ciklus proizvodnje tehnologija i boja im osigurava prihvatljivu cijenu za korisnika uz najvišu kvalitetu tiska, ali i postojanosti otiska u unutarnjim i vanjskim uvjetima. Pisači koriste Fujifilm UV boje – CMYK, bijelu i lak.

Dodatna opcija koja se može iskoristiti  kod ovih pisača je roll-to-roll opcija na zahtjev. Ona se sve češće koristi i UV boje pomalo istiskuju primat solventnih boja u segmentu tiska na cerade, filmove, naljepnice za korištenje u interijeru, ali i za vanjske aplikacije.

Predstavnici Symbol Grupe u cijeloj regiji će se pobrinuti za instalaciju u vašem proizvodnom pogonu te vam omogućiti obuku za rad s pisačem i garanciju na pisače.

Ova ponuda se odnosi na ograničen broj pisača i važeća je do isteka zaliha.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content