Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Ponuda kompanije Symbol Grupa koja se ne odbija

Symbol Grupa, iza koje stoje vodeće regionalne veleprodaje grafičkog materijala Symbol u Srbiji, Sericol u Mađarskoj i Graphic Center u  Hrvatskoj i Sloveniji, od 01.06. kreću sa promotivnom kampanjom iz Fujifilm asortimana proizvoda. Popusti se odnose na Fujifilm flatbed pisače sa lagera, a odobravaju se u iznosu do 50.000€, u zavisnosti od modela i opreme štampača za koji se kupac odluči.  

U ponudi trenutno imaju nove flatbed štampače sa 5, 6 ili 8 kanala boja. Veličina stola se može birati od 1.25 x 2.5m za manje poslove pa do 3.08 x 2.5m za kompanije koje se bave štampom na veće, pločaste materijale. Promenljiva veličina kapljice od 6 do 42 pl omogućava štamparijama ekonomičnu proizvodnju proizvoda za spoljašnje oglašavanje čiji je fokus na niskoj proizvodnoj ceni, većim tiražima, a s druge strane sa istim štampačem možete štampati reklame, ambalažu ili POS stalke u vrhunskoj rezoluciji sa brzinom i do 35m2/h. Vakuumski sto je podeljen u više zona i omogućava štampu i na manje predmete.

Za visoki kvalitet štampe, štampači poseduju antistatic bar. On uklanja statički elektricitet koji je čest kod štampe na pločaste materijale koji fabrički dolaze sa zaštitnim filmom.

Fujifilm je jedan od retkih proizvođača štampača koji u svom asortimanu tehnologija ima proizvodnju štamparskih glava, štampača, ali i vlastite fabrike boja. Zaokružen ciklus proizvodnje tehnologija i boja im osigurava prihvatljivu cenu za korisnike uz najviši kvalitet štampe, ali i postojanost štampe u unutrašnjim i spoljnim uslovima. Štampači koriste Fujifilm UV boje – CMYK, belu i lak.

Dodatna opcija koja se može iskoristiti  kod ovih štampača je roll-to-roll opcija na zahtev. Ona se sve češće koristi i UV boje pomalo istiskuju primat solventnih boja u segmentu štampe na cerade, filmove, nalepnice za korišćenje u enterijeru, ali i za spoljašnje aplikacije.

Predstavnici kompanije Symbol Grupa u celom regionu će se pobrinuti za instalaciju u vašem proizvodnom pogonu i omogućiće vam obuku za rad sa štampačem i garanciju na štampače.

Ova ponuda se odnosi na ograničen broj štampača i važi do isteka zaliha.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content