Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Porast popularnosti promotivnih proizvoda

Zadnjih godina nemoguće je ne primijetiti porast broja te popularnost raznih promotivnih proizvoda. Ako gledamo kroz povijest, sve je zapravo započelo s bedževima, kalendarima, kemijskim olovkama i rokovnicima. Danas praktički nema proizvoda koji se ne može brendirati. Od raznih dodataka za mobitele, preko odjevnih predmeta, proizvoda koji su do nedavno bili apsolutno nebitni poput anti-stress loptica, raznih gadgeta i elektronike te mnoštva drugih.

Ne samo da danas stvarno svaki brend može pronaći promotivne proizvode savršene baš za svoje poslovanje, znanstveno je dokazano da oni zaista utječu na osvješćivanje o brendu u glavi potrošača. Istraživanja pokazuju da je potrošaču potrebno da vidi logo brenda otprilike 7 puta prije nego što postane svjestan postojanja tog brenda. Ako primjerice brendirani držač za mobitel stoji na stolu mjesecima, zamislite koliko puta potrošač vidi i registrira postojanje tog brenda.

Upravo zbog sve veće popularnosti promotivnog segmenta, odlučili smo pokrenuti Promodays, sajam za industriju promotivnih proizvoda.

Prvi sajam Promodays održat će se u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog Velesajma, 14. i 15. 9. 2022..

Svoju ponudu predstavit će 20-ak regionalnih tvrtki iz promo segmenta. Radi se B2B sajmu namijenjenom prvenstveno tiskarama, marketinškim agencijama i marketinškim odjelima tvrtki. No, dobro su došli i svi drugi koji vide potencijal ove industrije.

Uz izlagački, sajam donosi i edukativni dio gdje ćete od raznih stručnjaka moći saznati trendove u promociji i prodaji te kako svoj brend podići na novu razinu uz pomoć promotivnih proizvoda.
Kao i na sve druge sajmove u organizaciji Print Magazina, ulaz je besplatan za sve posjetitelje. Potrebna je samo registracija koju možete napraviti već danas. Registrirajte se!

Ako ste zainteresirani za izlaganje na sajmu kontaktirajte nas na [email protected].

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content