Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Posjetite Fortunu Digital na SignExpo sajmu u Budimpešti te na FESPA-i u Berlinu

Nadolazeće sajamsko razdoblje bit će aktivno za tvrtku Fortuna Digital.
Izlaže na sajmu Sign Expo, 24.- 26. 5. u Budimpešti te na sajmu FESPA u Berlinu.  U sklopu oba sajma posjetitelji će moći pogledati prezentacije više od 25 brendova koje zastupaju u 5 zemalja  regije.

Prvi koji dolazi, SignExpo sajam reklamnih dekoracija u Budimpešti, okupit će više od 4000 posjetitelja koji su najavili svoj dolazak.

Fortuna Digital, koja je na mađarskom tržištu ostvarila značajan iskorak u zadnjih godinu dana te otvorila novu modernu poslovnicu i demo centar u Budimpešti, za sajam priprema demo prezentacije na strojevima te atraktivne novitete među materijalima.
Od pisača tu će se naći HP Latex 800W, s bijelom bojom te HP Latex R 2000 za tisak iz role i na pločaste materijale. Demo će se držati i na Kongsberg X24 digitalnom stolu za rezanje, a treba istaknuti i Widlaser C700 stroj za lasersko graviranje i rezanje, o kojem smo već ranije pisali.

Od ostalih strojeva prezentirat će se DGen Teleios pisač za pamuk, Summa S one D160 te FD Laminator. Sva dostupna softverska rješenja, brendova Caldera, SAI i Onyx, moći će se direktno isprobati. Za konzultacije će biti dostupan Fortuna Digital stručni servisni tim.

SignExpo će se održati na lokaciji Budapest Olympic Center (dvorana A), a radno vrijeme za posjetitelje je: 24. 5. i 25. 5. od 10 do18h te 26. 5. od 10 do 16h.

Sajam FESPA, koji će se održati 31. 5. – 3. 6. u Berlinu okupit će značajna imena među Fortuna brendovima, od kojih ističemo HP, Felix Gluer, DGen, Summa, Kongsberg, Avery Dennison, Widinovations, Pongs, Neschen i drugi.

Link za besplatnu registraciju za SignExpo možete pronaći ovdje, a za FESPU ovdje.

Svakako vrijedi posjetiti evente i iskoristiti priliku za demo na željenim strojevima i materijalima.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content