Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Posjetite Fortuna Digital Open House dane u Zagrebu!

Fortuna Digital organizira 13. i 14. 4.  Dane otvorenih vrata u prostoru svog demo centru u Zagrebu. Ovim putem pozivaju sve zainteresirane posjetitelje da ih posjete i u uvjere se u bogat portfelj strojeva i materijala!

U najavi su demo prezentacije na strojevima te atraktivni noviteti među materijalima.

Od pisača tu su HP Latex 800W s bijelom bojom te HP Latex R 1000 za tisak iz role i na pločaste materijale. Demo će se održati i na Widlaser C700 stroju za lasersko graviranje i rezanje, o kojem smo već ranije pisali. Od ostalih strojeva prezentirat će se i Dgen Hexa pisač za pamuk, Summa rješenje te FD Laminator.
Također, sva dostupna softverska rješenja moći će se direktno isprobati, kao i konzultirati se s Fortuna Digital stručnim servisnim timom.

Što se materijala tiče, od novih proizvoda u najavi su Neschenfurniture film za namještaj, inovativni Avery Architectural window films za poslovne zgrade te nešto potpuno novo – AverySquid tekstilno rješenje za indoor dekoracije.

Svakako vrijedi posjetiti event i iskoristiti priliku za demo na željenim strojevima i materijalima.

Za dolazak, potrebno se najaviti na [email protected], a službenu pozivnicu možete preuzeti ovdje.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content