Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Predstavljen entry-level MGI JETvarnish 3D One doradni sustav

Nakon što je distributerima i medijima prvi put predstavljen na ELC konferenciji u listopadu ove godine u Kopenhagenu, Konica Minolta i službeno je najavila dolazak na tržište najnovijeg člana MGI JETvarnish obitelji.
Riječ je o MGI JETvarnish 3D One entry-level UV digitalnom doradnom stroju kojim nastavlja ubrzavati svoju sve veću prisutnost na području industrijskog i komercijalnog tiska.
Demonstracijski model već je dostupan u Core Competence Centeru u Francuskoj, a sustav će uskoro biti dostupan i u drugim showroom salonima Konica Minolta. Službena prodaja je započela, a stroj će ekskluzivno prodavati Konica Minolta.
MGI JETvarnish 3D One cilja na tržišta poput male luksuzne ambalaže, knjiga, časopisa, posjetnica, menija, brošura, fotoknjiga i čestitki. Ciljani kupci su digitalne tiskare, grafičke tvrtke i već postojeći klijenti Konica Minolta koji žele dodatno rasti i ulaziti u nove, profitabilne segmente.

Sustav koristi jedan univerzalni lak za višestruke 2D i 3D taktilne efekte – za fino lakiranje kao i za reljefno lakiranje u jednom prolazu.
Pod sloganom „Embellishment for everyOne“ nalaze se neke od ključnih značajki:
• niži kapitalni troškovi i troškovi proizvodnje što omogućuje lakše opcije financiranja
• promjenjiva debljina laka između 21 i 116 mikrona u jednom prolazu
• AIS skener za automatsku registraciju araka bez potrebe za obrezivanjem, bez otpada i gotovo bez vremena postavljanja
• MGI softver uključuje MGI uređivač za laganu izmjenu modifikacija poslova u hodu, kalkulator troškova i alat za upravljanje poslom
Ispis je moguć i na ofsetnim i na digitalnim materijalima. Sušenje i očvršćivanje radi se ekološki prihvatljivim LED diodama, a na sat je moguće ispisati do 2.077 listova formata A3 do veličine 364 x 750 mm.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content