PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Predstavljen novi AccurioJet KM-1e B2+ UV ink jet pisač

Konica Minolta nastavlja snažno ubrzavati svoj rast na tržištu industrijskog tiska te je tako nedavno lansirala AccurioJet KM-1e, B2+ ink jet UV produkcijski pisač iz arka. Riječ je o unaprijeđenom nasljedniku hvaljenog modela AccurioJet KM-1, koji je predstavljen na drupi 2016.
Ono zbog čega su oba modela jedinstvena je to što pružaju odličnu mogućnost premošćivanja jaza između digitalnog i ofsetnog tiska, zbog čega ih se među strukom često naziva i digitalni ofset.

AccurioJet KM-1e B2+, zbog svoje svestranosti u pogledu korištenja medija, koji, između ostalog, uključuju plastične podloge, prozirne filmove, papirne folije, metalik medije, canvas platna i sintetičke podloge, nalazi svoju primjenu u različitim segmentima grafičke industrije te tiskarima otvara gotovo pa beskonačne mogućnosti širenja poslovanja prema profitabilnijim aplikacijama te proizvodima s visokom dodanom vrijednošću gdje se traži visoka kvaliteta proizvodnje, široka kompatibilnost medija i personalizacija.

“AccurioJet KM-1e ključni je stup u našoj strategiji kako bismo našim kupcima pomogli iskoristiti brojne nove mogućnosti koje donosi digitalizacija, podupirući trend prelaska s ofsetnog na  ink jet tisak na brzorastućem tržištu”, kaže Toshi Uemura, izvršni direktor, predsjednik odjela za profesionalni ispis, Konica Minolta Inc.

Zbog širokog raspona medija, mogućnosti i aplikacija, AccurioJet KM-1e pravi je „švicarski nožić“ tiskarske tehnologije. Kao i njegov prethodnik na tržište dolazi s s jedinstvenom Konica Minolta Dot Freeze™ tehnologijom kojom je prevladan jedan od temeljnih izazova ink jet tiska – nekontrolirano kretanje točkica koje smanjuje kvalitetu ispisa.  Tehnologija funkcionira na način da se kapljica smrzava zbog čega ne dolazi do razmazivanja, što osigurava dodatnu stabilnost te je otisak postojan i otporan na mehanička oštećenja, a arak odmah suh za daljnju doradu.

Prvi Konica Minolta KM-1e već je instaliran u Europi, a za sve što vas zanima obradite se stručnjacima Konica Minolte!  

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content