Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Predstavljen novi Accuriojet KM-1E B2+ UV ink jet štampač

Konica Minolta nastavlja da ubrzava svoj rast na tržištu industrijske štampe, pa  je tako nedavno lansirala AccurioJet KM-1e, B2+ ink jet UV produkcijski štampač iz tabaka. Reč je o unapređenom nasledniku hvaljenog modela AccurioJet KM-1, koji je predstavljen na drupi 2016.
Ono po čemu su oba modela jedinstvena je to što pružaju odličnu mogućnost premošćivanja jaza između digitalne i ofsetne štampe, zbog čega ih u okviru struke često nazivaju i digitalni ofset.

AccurioJet KM-1e B2+, zbog svoje svestranosti u pogledu korišćenja medija, koji, između ostalog, uključuju plastične podloge, transparentne filmove, papirne folije, metalik medije, canvas platna i sintetičke podloge, nalazi svoju primenu u različitim segmentima grafičke industrije pa štamparijama otvara gotovo beskonačne mogućnosti širenja poslovanja prema profitabilnijim aplikacijama i proizvodima sa velikom dodatnom vrednošću gde se traži visok kvalitet proizvodnje, široka kompatibilnost medija i personalizacija.

„AccurioJet KM-1e je ključni stub naše strategije kako bismo našim kupcima pomogli da iskoriste brojne nove mogućnosti koje donosi digitalizacija, podstičući trend prelaska sa ofsetnog na  ink jet štampu na brzorastućem tržištu“, kaže Toshi Uemura, izvršni direktor, predsednik sektora za profesionalnu štampu kompanije Konica Minolta Inc.

Zbog širokog raspona medija, mogućnosti i aplikacija, AccurioJet KM-1e je pravi „švajcarski nožić“ štamparske tehnologije. Kao i njegov prethodnik, na tržište dolazi sa  jedinstvenom Konica Minolta Dot Freeze™ tehnologijom uz pomoć koje je savladan jedan od osnovnih izazova ink jet štampe – nekontrolisano kretanje tačkica koje smanjuje kvalitet štampe.  Tehnologija funkcioniše na način da se kapljica smrzava zbog čega ne dolazi do razmazivanja, što obezbeđuje dodatnu stabilnost pa je otisak postojan i otporan na mehanička oštećenja, a tabak odmah suv za dalju doradu.

Prvi Konica Minolta KM-1e već je instaliran u Evropi, a za dodatne informacije obratite se stručnjacima kompanije Konica Minolta!  

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content