PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Predstavljena nova DIMATIX Samba G5L tehnologija ispisnih glava

Fujifilm Dimatix lansirao je DIMATIX Samba G5L, najnoviju generaciju ispisnih glava iz obitelji Samba.

Iskorištavajući vrhunsku proizvodnju silicijskih mikro-elektro-mehaničkih sustava (SI-MEMS), ispisna glava DIMATIX Samba G5L ima jedinstveni paralelogramski dizajn ploče s mlaznicama – omogućavajući integraciju u proizvodna okruženja.

DIMATIX Samba G5L također nudi 30 do 45% veću veličinu kapljice (3,5 – 13pL), pružajući veću pokrivnost pri brzinama ispisa od 1200×1200 ili 1200×600 dpi-a što utječe na stvaranje otisaka bogatih bojama.

Uz to, dizajn DIMATIX Samba G5L sa širinom jedne ispisne glave od 43 mm može se konfigurirati tako da se napravi kompaktna ispisna traka bilo koje širine kako bi se prilagodila raznim aplikacijama za ispis. Velika fluidna kompatibilnost i široki raspon boja daju veliku funkcionalnost kod ink jet tiska i nanošenja materijala.

Zahvaljujući karakteristikama koje omogućuju veću brzinu ispisa, raznolikost i brže vrijeme rada, DIMATIX Samba G5L dizajniran je da zadovolji rastuće potrebe kod proizvodnje valovite ambalaže i u tekstilnoj industriji.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content