Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Predstavljena nova Dimatix Samba G5L tehnologija štamparskih glava

Fujifilm Dimatix je lansirao  DIMATIX Samba G5L, najnoviju generaciju štamparskih glava iz porodice Samba.

Koristeći najsavremenije silicijumske mikro-elektro-mehaničke sisteme (SI-MEMS), štamparska glava DIMATIKS Samba G5L ima jedinstveni dizajn paralelogramske ploče sa diznama – omogućujući integraciju u proizvodna okruženja.

DIMATIX Samba G5L takođe nudi 30 do 45% veću veličinu kapljice (3,5 – 13pL), pružajući veću pokrivnost pri brzinama štampe od 1200×1200 ili 1200×600 dpi što utiče na stvaranje otisaka bogatih bojama.

Uz to, dizajn DIMATIX Samba G5L sa širinom jedne štamparske glave od 43 mm može da se konfiguriše tako da se napravi kompaktna štamparska traka bilo koje širine kako bi se prilagodila raznim aplikacijama za štampu. Velika fluidna kompatibilnost i široki raspon boja daju veliku funkcionalnost kod ink jet štampe i nanošenja materijala.

Zahvaljujući karakteristikama koje omogućuju veću brzinu štampe, raznolikost i brže vreme rada, DIMATIX Samba G5L je dizajniran da zadovolji rastuće potrebe kod proizvodnje valovite ambalaže i u tekstilnoj industriji.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content