Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Prelistajte online izdanje Print Magazina

Uz tiskano izdanje, Print Magazin je, u skladu s trendovima te poštujući različite čitalačke navike, prije dvije godine pokrenuo i online izdanje magazina. Iako vjerujemo da većina pratitelja Print Magazina to zna, evo podsjetnika da je posljednje objavljeno izdanje Print Magazina, broj 6/2020., sada dostupno na našoj web stranici www.print-magazin.eu, pa tako online izdanje možete prelistati i pročitati ovdje.

Online izdanje, što se tekstova tiče, identično je tiskanom izdanju, dok su oglašivačke stranice napravljene kao interaktivne, odnosno jedan klik miša odvest će vas na web stranicu oglašivača.

Na web stranici Print Magazina dostupna su za online čitanje i sva preostala  izdanja objavljena u 2019. i 2020. godini, a  koja  se redovito objavljuju s malim odmakom u odnosu na tiskano izdanje.

Ukoliko ste ipak skloniji, dobrom, starom mirisu papira, prijavite se za primanje besplatnog primjerka tiskanog izdanja Print Magazina i svaka dva mjeseca stizat će na vašu adresu.  

Prvi broj Print Magazina u 2021. trenutačno je u pripremi, a što donosi saznat ćete uskoro.

Do tada, ukoliko još niste, prelistajte posljednji broj iz 2020. u kojem smo u temi broja pisali o proizvodnji shopping vrećica – papirnatih i plastičnih.  Tim povodom razgovarali smo s čelnim ljudima tvrtki C pakiranje, gosp. Zlatkom Canjugom i Muraplast, gosp. Davorom Ujlakijem. Zanimljiv case study donosimo i sa slovenskog Instituta za celulozu i papir koji je proizveo papirnatu vrećicu od ostataka rajčice.

Neizbježna priča vezana uz ovu temu je i Zelena Agenda EU koja nam je praktički pred vratima i koja sa sobom donosi puno promjena, prije svega u segmentu proizvoda od plastike. Tim povodom razgovarali smo i s gđom Gordanom Pehnec Pavlović, samostalnom savjetnicom u Sektoru za industriju i održivi razvoj i poslovnom tajnicom Udruženja industrije plastike i gume HGK.

Od ostalih tema u ovom je broju najveći dio posvećen novim tehnologijama na tržištu, a kao uvijek donosimo i priče iz domaćih i regionalnih tiskara koje su svoj portfelj obogatile novim strojevima.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content