PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Prelistajte online izdanje Print Magazina

Uz štampano izdanje, Print Magazin je, u skladu s trendovima i poštujući različite čitalačke navike, pre dve godine pokrenuo i online izdanje magazina. Iako verujemo da većina pratilaca Print Magazina to zna, evo podsetnika da je poslednje objavljeno izdanje Print Magazina, broj 6/2020., sada dostupno na našoj web stranici www.print-magazin.eu, pa tako online izdanje možete prelistati i pročitati ovde.

Online izdanje, što se tekstova tiče, identično je štampanom izdanju, dok su oglasne stranice napravljene kao interaktivne, odnosno jedan klik miša će vas odvesti na web stranicu oglašivača.

Na web stranici Print Magazina dostupna su za online čitanje i sva preostala  izdanja objavljena u 2019. i 2020. godini, a  koja  se redovno objavljuju s malim razmakom u odnosu na štampano izdanje.

Ukoliko ste ipak skloniji, dobrom, starom mirisu papira, prijavite se za primanje besplatnog primerka štampanog izdanja Print Magazina i svaka dva meseca će stizati na vašu adresu.  

Prvi broj Print Magazina u 2021. trenutno je u pripremi, a šta donosi, saznaćete uskoro.

Do tada, ukoliko još niste, prelistajte poslednji broj iz 2020. u kome smo u temi broja pisali o proizvodnji kesa za šoping– papirnih i plastičnih.  Tim povodom razgovarali smo s čelnim ljudima kompanija C pakiranje, g. Zlatkom Canjugom i Muraplast, g. Davorom Ujlakijem. Zanimljiv case study donosimo i sa slovenačkog Instituta za celulozu i papir koji je proizveo papirnu kesu od ostataka paradajza.

Neizbežna priča vezana za ovu temu je i Zelena Agenda EU koja nam je pred vratima i koja sa sobom donosi puno promena, najpre u segmentu proizvoda od plastike. Tim povodom razgovarali smo i s gđom Gordanom Pehnec Pavlović, samostalnom savetnicom u Sektoru za industriju i održivi razvoj i poslovnom sekretarkom Udruženja industrije plastike i gume HGK.

Od ostalih tema u ovom je broju najveći deo posvećen novim tehnologijama na tržištu, a kao uvek donosimo i priče iz domaćih i regionalnih štamparija koje su svoj portfolio obogatile novim štampačima.

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content