PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Prelistajte online izdanje prvog broja Print Magazina u 2021.

Uz tiskano izdanje, Print Magazin je, u skladu s trendovima te poštujući različite čitalačke navike, prije dvije godine pokrenuo i online izdanje.
Stoga, ukoliko vam je draže online okretanje stranice, prvi ovogodišnji broj Print Magazina dostupan je na web stranici Print Magazina www.print-magazin.eu.
Prelistajte ga ovdje.  

Online izdanje identično je tiskanom izdanju. Oglašivačke stranice su interaktivne, odnosno jedan klik miša odvest će vas na web stranicu oglašivača.
Tiskano izdanje prvog broja Print Magazina već je stiglo do pretplatnika, a evo o čemu smo pisali.

Tisak na zahtjevne materijale tema je prvog broja u 2021.

Prvu ovogodišnju temu broja posvetili smo tisku na zahtjevne materijale. U sklopu teme obuhvatili smo mnoštvo različitih podloga za tisak. Od onih jednostavnijih poput papira i plastike pa do stvarno zahtjevnih materijala poput polikarbonata, polipropilena, fleksibilnih laminata, stakla, keramike, itd. Osim materijala, dotaknuli smo se i metoda za pripremu podloga za tisak. Posjetili smo, između ostalog, i tvrtku GREC (Grafično Ekološki Center) u Ljubljani koja se bavi izradom boja i prodajom repromaterijala za rad na zahtjevnim materijalima.

Od ostalih vijesti donosimo reportažu iz Siska gdje smo posjetili tvrtku Karika Sisak koja je u potresu ostala bez radne jedinice. Ponosni smo što se grafička zajednica uključila u pomoć svojim kolegama čija je imovina stradala u potresu.

Donosimo i najave za sva ovogodišnja događanja koja planiramo. Nadamo se povratku događanja uživo i druženju na sajmovima DA! Digitalne Aplikacije Celje i Print21, te na konferenciji Print 4.0..

Kao i uvijek, predstavljamo i nove tehnologije dostupne na tržištu. U prvom broju pisali smo o novoj HP Latex seriji pisača 700 i 800 čija je glavna značajka mogućnost ispisa s bijelom bojom te o novom digitalnom ink jet pisaču za tisak kartonske ambalaže Konica Minolta –  PKG-675i.

Uživajte u čitanju, a ukoliko ste ipak skloniji, dobrom, starom mirisu papira, prijavite se za primanje besplatnog primjerka tiskanog izdanja Print Magazina i svaka dva mjeseca stizat će na vašu adresu!

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content