PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Prelistajte online izdanje prvog broja Print Magazina u 2021.

Uz štampano izdanje, Print Magazin je, u skladu sa trendovima i poštujući različite čitalačke navike, pre dve godine pokrenuo i online izdanje.
Zato, ukoliko vam je draže online okretanje stranice, prvi ovogodišnji broj Print Magazina dostupan je na web stranici Print Magazina www.print-magazin.eu.

Prelistajte ga ovde.  

Online izdanje identično je štampanom izdanju. Oglašivačke stranice su interaktivne, odnosno jedan klik miša će vas odvesti na web stranicu oglašivača.

Štampano izdanje prvog broja Print Magazina je već stiglo do pretplatnika, a evo o čemu smo pisali.

Štampa na zahtevne materijale je tema prvog broja u 2021.

Prvu ovogodišnju temu broja posvetili smo štampi na zahtevne materijale. U okviru ove teme obuhvatili smo mnoštvo različitih podloga za štampu. Od onih jednostavnijih poput papira i plastike pa do stvarno zahtevnih materijala poput polikarbonata, polipropilena, fleksibilnih laminata, stakla, keramike, itd. Osim materijala, dotakli smo se i metoda za pripremu podloga za štampu. Posetili smo, između ostalog, i kompaniju GREC (Grafično Ekološki Center) u Ljubljani koja se bavi izradom boja i prodajom repromaterijala za rad na zahtevnim materijalima.

Od ostalih vesti donosimo reportažu iz Siska gde smo posetili kompaniju Karika Sisak koja je u zemljotresu ostala bez radne jedinice. Ponosni smo što se grafička zajednica uključila u pomoć svojim kolegama čija je imovina stradala u zemljotresu.

Donosimo i najave za sva ovogodišnja događanja koja planiramo. Nadamo se povratku događaja uživo i druženju na sajmovima DA! Digitalne Aplikacije Celje i Print21, i na konferenciji Print 4.0..

Kao i uvek, predstavljamo i nove tehnologije dostupne na tržištu. U prvom broju pisali smo o novoj HP Latex seriji štampača 700 i 800 čija je glavna karakteristika mogućnost štampe sa belom bojom i o novom digitalnom ink jet štampaču za štampu kartonske ambalaže Konica Minolta –  PKG-675i.

Uživajte u čitanju, a ukoliko ste ipak skloniji, dobrom, starom mirisu papira, prijavite se za primanje besplatnog primerka štampanog izdanja Print Magazina i svaka dva meseca će stizati na vašu adresu!

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content