Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Prilika za demo: HP s bijelom bojom u sklopu sajma Print21 Sarajevo

O tome što bijela boja znači u tisku, naravno onim tiskarima kojima je potrebna za njihove aplikacije, nije potrebno naglašavati.
Po čemu su aplikacije s bijelom toliko posebne? Saznat će te ukoliko dođete na sajam Print 21 Sarajevo, 15. i 16. 3., u hotel Radon Plaza. Naime, u sklopu sajma bit će detaljnije predstavljena inovativna i održiva HP Latex tehnologija. Također, svi zainteresirani moći će napraviti demo s HP bijelom bojom o čijoj konkurentskoj prednosti tržište već dulje vrijeme svjedoči.

Zašto koristiti bijelu?

Korištenje bijele boje pomaže pružateljima usluga tiska da rade grafike s većim maržama. No, marže nikako nisu jedina prednost bijele boje u tisku širokog formata. Primjena bijele boje uključuje dodavanje pozadinskog sloja CYMK-u, npr. kod backlit proizvoda i transparentnih medija kako bi bili izražajniji, tj. kako bi se boje više isticale te radi povećanja kontrasta na obojenim ili tamnim materijalima. Investicija u latex tehnologiju tiska jedan je od načina kojim se možete izdvojiti iz mnoštva i ponuditi kupcima usluge koje konkurencija nema.

Prezentacije i atraktivne aplikacije moći će se vidjeti na štandu tvrtke Fortuna Digital, kroz demo na printeru HP Latex 800W. Radi se o najjačem od četiri modela iz posljednje generacije HP Latex printera. Ističe se, između ostalog, produktivnošću i kvalitetom, a njegova posebnost je upravo bijela boja. Posjetitelji će moći uživo vidjeti tisak s bijelom na različitim materijalima i uvjeriti se u vrhunsku kvalitetu otiska.

„S obzirom da smo ponosni nositelji FSC® certifikata, a naša trajna misija pronaći alternative u proizvodnji koje će pomoći u očuvanju svjetskih šuma, HP Latex kao potpuno ekološki prihvatljiv i s bojama na vodenoj bazi najbolje se uklapa u tu viziju. Stoga je Latex 800W s bijelom bojom logičan korak. Preporučili bismo ga svima koji se žele ozbiljno i kvalitetno baviti vizualnom komunikacijom“, rekli su nam u tvrtki Digital Printing centar d.o.o. Sarajevo, BiH.

Široka primjena HP Latex pisača s bijelom bojom

  • Indoor signage i dekoracije

Latex tehnologija daje vam neograničene mogućnosti za izradu retail kampanja pružajući dugotrajne i fleksibilne boje pri ispisu. Usudite se istražiti i visoko profitabilno tržište dekoracija hotela, muzeja, restorana, kafića. Printajte najsjajniju bijelu na raznim površinama te zadržite sjaj i teksturu.

  • Outdoor signage

Stvarajte upečatljiva signage oglašavanja s bojom na vodenoj bazi koja čvrsto prianja i otporna je na vanjske utjecaje, a s otisnutim materijalima možete nesmetano rukovati.

  • Prozorska grafika

Istaknite se od konkurencije s aplikacijama koje pružaju najsjajniju bijelu boju na transparentnoj i obojanoj površini koja neće požutjeti s vremenom.

  • Podna grafika

HP Latex pruža konzistentnost boje što je iznimno važno za brendove kako bi sačuvali svoj vizualni identitet, pogotovo kada je riječ o podnoj grafici. S trajnom i fleksibilnom HP Latex bojom aplikacije su sigurne od oštećenja boje.

  • Obljepljivanje vozila

Tisak visoko kvalitetnih i jednostavno aplicirajućih car wrapping folija. Trajne i fleksibilne HP Latex boje na bazi vode otporne su na ogrebotine s novim HP LatexOvercoat-om koji omogućava jednostavnu laminaciju.

U portfoliju Fortune Digital Grupe nalaze se i mnogi drugi brendovi koje će posjetitelji sajma Print 21 Sarajevo moći vidjeti i isprobati.  
Sajam će se održati 15. i 16. 3. 2023., a više info i besplatnu ulaznicu možete preuzeti ovdje

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content