PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Print Magazin eventi u 2021: povratak događanja uživo

Nova godina, novi optimizam, nove ideje, novi-stari projekti ono je što Print Magazin vodi u 2021. godini. Na prošlu 2020. nećemo se osvrtati, nego ćemo svu snagu uprijeti u 2021. i pokušati vratiti sve ono što u 2020. nismo imali.
Što se Print Magazina tiče to su prije svega sajmovi i konferencije uživo. Upravo ono za što nam je veliki broj vas rekao da vam najviše nedostaje.
Dakle, ukoliko sve bude kako treba, u 2021. očekuju vas sljedeći Print Magazin eventi. To su sajam DA! – Digitalne Aplikacije, konferencija Print 4.0 i sajam Print 21.

DA! – Digitalne Aplikacije

Tu su prije svega tradicionalne DA! – Digitalne Aplikacije. Sajamsko događanje koje Print Magazin uspješno organizira od 2017. godine i iz godine u godinu interes je sve veći.

Naglasak ovog dvodnevnog događanja je na primjeni digitalnih tiskarskih tehnologija kod malih aplikacija – promotivnih proizvoda, suvenira, etiketa, ambalaže, T-shirta i ostalog promotivnog tekstila,…
Na sajmu je moguće vidjeti ispisna rješenja renomiranih svjetskih proizvođača digitalnih tiskarskih tehnologija.
Fokus cijelog događaja je na spoju tehnologije i finalnog proizvoda, odnosno kako napraviti mali promotivni proizvod, jedinstveni i drugačiji te ga pretvoriti u unikat za pamćenje.
Cilj događanja je približiti primjenu i mogućnosti digitalnog tiska tiskarama i malim obrtnicima u regiji.

Ovogodišnje DA! – Digitalne Aplikacije očekuju Vas:
20. i 21. 5. 2021. u Celju (Celjski sejem)

Konferencija Print 4.0

Veliki interes posljednjih godina grafička industrija pokazala je za promjene koje u poslovanju donosu Industrija 4.0, odnosno kada je u pitanju branša, Print 4.0.  Najbolje je to pokazala uspješna prva konferencija Print 4.0 održana 2018. u Čatežu u Sloveniji.

Svi koji su bili u Čatežu osvijestili su činjenicu da će, ukoliko žele na vrijeme uhvatiti korak s promjenama koje nameće tržište, morati proći kroz značajne promjene. Pred grafičkom industrijom je vrijeme digitalne transformacije – dolaze novi poslovni modeli koji zahtijevaju integriranu, digitalnu komunikaciju, proizvodnja postaje inteligentna i fleksibilna i traži end-to-end workflow, a pokretačka snaga industrije više nisu papir ili boja, nego podaci i informacije koje povezuju strojeve sa sustavom.

Print 4.0 nije nešto što se može kupiti, to je izazov koji se treba realizirati“, poruka je s konferencije održane prije tri godine.  

2. konferenciju Print 4.0 organiziramo:
– 8. 6. 2021. u Zagrebu (Hotel Antunović).

Print 21

Print 21 – sajam grafičkih tehnologija prvi put organiziran je prošle godine te je, moramo to istaknuti, u 2020. bio jedino grafičko događanje organizirano u regiji.
Što zbog lockdowna koji je obilježio dobar dio prošle godine, što zbog potrebe grafičara da predstave svoju ponudu i saznaju što je novo, prvo izdanje sajma Print 21 bilo je iznimno uspješno.

Na temelju pozitivnih povratnih reakcija, ove vas godine očekuje drugo izdanje.
Sajam će i ovaj put obuhvatiti vrlo široki raspon grafičke industrije, od malih aplikacija do velikih formata, s naglaskom na sign & promo segment, digitalni komercijalni tisak iz arka (SRA3), tisak tekstila, etiketa i drugih malih aplikacija…
 
Sajam Print 21 i ove će godine na jednom mjestu okupiti distributere, tiskare i korisnike usluga tiska te pokazati rješenja i mogućnosti na nekima od najprofitabilnijih i najbrže rastućih područja grafičke industrije.

Na sajmu Print 21 družit ćemo se:
– 15. i 16. 9. 2021. u Zagrebu (Kongresna dvorana Zagrebački velesajam)

O svim detaljima vezanim uz naše evente informirat ćemo vas na vrijeme, a za sva pitanja uvijek nam možete pisati na naše e-mail adrese:
[email protected] i [email protected]

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content