PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Print Magazin eventi u 2021: povratak događaja uživo

Nova godina, novi optimizam, nove ideje, novi-stari projekti su ono što Print Magazin pokreće u 2021. godini. Na prošlu 2020. se nećemo osvrtati, već ćemo svu snagu usmeriti u 2021. i pokušaćemo da povratimo sve ono što u 2020. nismo imali.

Što se Print Magazina tiče, to su pre svega sajmovi i konferencije uživo. Upravo ono za šta nam je veliki broj vas rekao da vam najviše nedostaje.
Dakle, ukoliko sve bude kako treba, u 2021. očekuju vas sledeći Print Magazin event-i. To su sajam DA! – Digitalne Aplikacije, konferencija Print 4.0 i sajam Print 21.

DA! – Digitalne Aplikacije

Tu su pre svega tradicionalne DA! – Digitalne Aplikacije. Sajamski događaj koji Print Magazin uspešno organizuje od 2017. godine i iz godine u godinu interesovanje je sve veće.

Fokus ovog dvodnevnog događaja je na primeni digitalnih štamparskih tehnologija kod malih aplikacija – promotivnih proizvoda, suvenira, etiketa, ambalaže, T-shirta i ostalog promotivnog tekstila,…

Na sajmu je moguće videti štamparska rešenja renomiranih svetskih proizvođača digitalnih štamparskih tehnologija.

Fokus celokupnog događaja je na spoju tehnologije i finalnog proizvoda, odnosno kako napraviti mali promotivni proizvod, jedinstveni i drugačiji i pretvoriti ga u unikat za pamćenje. Cilj događaja je približiti primenu i mogućnosti digitalne štampe štamparijama i malim preduzetnicima u regionu.

Ovogodišnje DA! – Digitalne Aplikacije očekuju Vas:
– 
20. i 21. 5. 2021. u Celju (Celjski sejem)

Konferencija Print 4.0

Veliko interesovanje poslednjih godina grafička industrija je pokazala  za promene koje u poslovanju donosi Industrija 4.0, odnosno kada je u pitanju branša, Print 4.0.  Najbolje je to pokazala uspešna prva konferencija Print 4.0 održana 2018. u Čatežu u Sloveniji.

Svi koji su bili u Čatežu postali su svesni činjenice da će, ukoliko žele da na vreme uhvate korak sa promenama koje nameće tržište, morati da prođu kroz značajne promene. Pred grafičkom industrijom je vreme digitalne transformacije – dolaze novi poslovni modeli koji zahtevaju integrisanu, digitalnu komunikaciju, proizvodnja postaje inteligentna i fleksibilna i traži end-to-end workflow, a pokretačka snaga industrije više nisu papir ili boja, nego podaci i informacije koje povezuju štampače sa sistemom.

Print 4.0 nije nešto što se može kupiti, to je izazov koji  treba realizovati“, poruka je sa konferencije održane pre tri godine.  

2. konferenciju Print 4.0 organizujemo:– 8. 6. 2021. u Zagrebu (Hotel Antunović).

Print 21

Print 21 – sajam grafičkih tehnologija prvi put je organizovan prošle godine i moramo istaći to da je u 2020. bio jedino grafičko događanje organizovano u regionu.

Što zbog lockdowna koji je obeležio dobar deo prošle godine, što zbog potrebe grafičara da predstave svoju ponudu i saznaju šta je novo, prvo izdanje sajma Print 21 bilo je veoma uspešno.

Na osnovu pozitivnih povratnih reakcija, ove godine vas očekuje drugo izdanje.

Sajam će i ovog puta obuhvatiti vrlo široki raspon grafičke industrije, od malih  aplikacija do velikih formata, sa akcentom na sign & promo segment, digitalnu komercijalnu štampu iz tabaka (SRA3), štampu tekstila, etiketa i drugih malih aplikacija…

Sajam Print 21 će i ove godine na jednom mestu okupiti distributere, štampare i korisnike usluga štampe i pokazati rešenja i mogućnosti na nekima od najprofitabilnijih i najbrže rastućih područja grafičke industrije.

Na sajmu Print 21 družićemo se:
– 15. i 16. 9. 2021. u Zagrebu (Kongresna dvorana Zagrebački velesajam)

O svim detaljima vezanim za naše event-e informisaćemo vas na vreme, a za sva pitanja nam uvek možete pisati na naše e-mail adrese:
[email protected] [email protected]

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content