Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Print Magazin već 10 godina s vama!

U današnje vrijeme kada i broj i naklade tiskanih izdanja novina i časopisa kontinuirano pada, proslaviti 10. godina izlaženja itekakav je uspjeh. Upravo to je priča vezana uz vaš najdraži grafički časopis Print Magazin koji ove godine slavi 10. rođendan.

Jubilej je to važan kako za sam časopis i industriju, ali je i izniman doprinos očuvanju tiskanog medija u ovo digitalno doba. Danas kada se mnogi okreću isključivo digitalnim platformama za informacije, Print Magazin uspio je održati svoju relevantnost i kroz tiskano izdanje privući čitatelje iz cijele regije. Naravno, za sve zaljubljenike u digitalno Print Magazin je od 2019. dostupan i online.

Kroz ovih 10 godina Print Magazin trudio se biti glas industrije. Predstaviti sve što vrijedi, kroz razgovore, reportaže, izvješća i uvijek biti u skladu s trendovima.

Kako i priliči jubileju, Print Magazin ga je obilježio događanjem na kojem je okupio svoje dugogodišnje partnere, klijente i suradnike. Gosp. Vjekoslav Benšić, glavni urednik, tom je prilikom zahvalio svima na podršci i suradnji. Posebno je zahvalio tvrtki Graphic Center i IGEPA PAKO. To su tvrtke koje su sa svojim objavama bile prisutne u svakom izdanju, točnije u svih 59 dosad izdanih brojeva. Uz njih, zahvalio je i gosp. Dagu Knepru, iz tvrtke Radin i predsjedniku Udruge FESPA Hrvatska na želji i ustrajnosti koju sve ove godine ulaže u promociju industrije.

Uz lijepe čestitke i riječi svih gostiju, Print Magazin će se truditi i dalje ostati svijetla točka grafičke industrije!

Tko je sve bio i kako je bilo na obilježavanju 10. rođendana, pogledajte u maloj fotogaleriji u nastavku.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content