PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Print Magazin već 10 godina s vama!

U današnje vreme, kada i broj i tiraž štampanih izdanja novina i časopisa kontinuirano opadaju, obeležavanje 10. godine izlaženja je pravi uspeh. Upravo je to priča vezana za vaš omiljeni grafički časopis Print Magazin, koji ove godine slavi 10. rođendan.

Ova godišnjica je značajna kako za sam časopis, tako i za industriju, ali je i izuzetan doprinos očuvanju štampanih medija u ovom digitalnom dobu. Danas, kada se mnogi okreću isključivo digitalnim platformama za informisanje, Print Magazinje uspeo da zadrži svoju aktuelnost i da kroz štampano izdanje privuče čitaoce iz celog regiona. Naravno, za sve ljubitelje digitalnog, Print Magazin je dostupan i onlajn od 2019. godine.

Tokom ovih 10 godina, Print Magazin se trudio da bude glas industrije. Da kroz razgovore, reportaže, izveštaje predstavimo sve što vredi i da uvek budemo u skladu sa trendovima.

Kako i priliči jubileju, Print Magazin ga je obeležio događajem na kome je okupio svoje dugogodišnje partnere, klijente i saradnike. Gdin Vjekoslav Benšić, glavni i odgovorni urednik, tom prilikom se svima, zahvali na podršci i saradnji. Posebno zahvalio kompaniji Graphic center i IGEPA PAKO. Te su kompanije svojim publikacijama bile prisutni u svakom izdanju, tačnije u svih 59 do sada objavljenih brojeva.  Uz njih, g. Dagu Knepru, iz kompanije Radin i predsedniku Udruženja FESPA Hrvatska, za želju i upornost koju svih ovih godina ulaže u promociju industrije.

Uz najlepše želje svih gostiju, Print Magazin će se truditi da ostane svetla tačka u grafičkoj industriji.

Ko je i kako je bilo na proslavi 10. rođendana pogledajte u maloj fotogaleriji u nastavku.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content