PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Print Report: Dimasu predstavio povoljan UV pisač visokih performansi

U novoj epizodi Print Reporta posjetili smo osječku tvrtku Manus Dei. Zastupnici su nekoliko vodećih brendova proizvođača folija i opreme za obljepljivanje vozila, brodova te folija za uređenje interijera i eksterijera.

Najnoviji brend u njihovom portfelju je Dimasu – Digital Machine Supplier koji je fokusiran na distribuciju grafičkih tehnologija. Vlasnik tvrtke Manus Dei, gosp. Andrej Tomljenović detaljno nam je predstavio prvi od strojeva koji je stigao u njihov izložbeni salon, UV flatbed pisač Nocai NC-UV0609PEIII.

“Brend Nocai prvi je od proizvođača tehnologija s kojim smo krenuli na tržište. Nocai spada u premium segment UV flatbed pisača. U zadnjih 15 godina fokusirani su na proizvodnju isključivo flatbed pisača. Nisu kao drugi svaštarili sa solventnim, sublimacijskim pisačima ili nekim trećim tehnologijama i upravo je njihov fokus na ovaj segment grafičkih tehnologija ono što ih izdvaja iznad konkurencije.

Iako cijenom nisu najjeftiniji u segmentu UV pisača, stabilnost tehnologije i jednostavnost upotrebe te visoka trajnost otiska otvorili su im vrata europskog tržišta. Danas su Nocai pisači prisutni u Europi, od Skandinavije preko Španjolske i Francuske pa do Moskve i Istanbula.” – komentirao je gospodin Andrej Tomljenović.

Predstavljeni Nocai NC-UV0609PEIII UV flatbed pisač je pisač srednjeg cjenovnog ranga. Pruža mogućnost ispisa u koloru, bijeloj boji i laku istovremeno. Radna površina je velikih 60x90cm čime je uz tisak promo materijala osiguran rad i na manjim reklamnim aplikacijama. Druge važnije specifikacije koje ga obilježavaju su:

  • Površina ispisa: 600x870mm
  • Print glava: Epson XP600
  • Visina materijala za ispis: 0-130mm
  • Najveća rezolucija ispisa: 2440dpi-a
  • Tip boje: UV

Cijena: oko 15.000,00€ s mogućnošću financiranja putem financijskih institucija do 84 rate.

Pogledajte video i saznajte sve o ovom novom pisaču na našem tržištu!

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content