PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Print Report: Dimasu predstavio povoljan UV štampač visokih performansi

U novoj epizodi Print Report-a posetili smo osječku kompaniju Manus Dei. Zastupnici su nekoliko vodećih brendova proizvođača folija i opreme za oblepljivanje vozila, brodova te folija za uređenje enterijera i eksterijera.

Najnoviji brend u njihovom portfoliju je Dimasu – Digital Machine Supplier koji je fokusiran na distribuciju grafičkih tehnologija. Vlasnik kompanije Manus Dei, g. Andrej Tomljenović detaljno nam je predstavio prvi od štampača koji je stigao u njihov izložbeni salon, UV flatbed štampač Nocai NC-UV0609PEIII.

“Brend Nocai prvi je od proizvođača tehnologija sa kojim smo stupili na tržište. Nocai spada u premium segment UV flatbed štampača. U poslednjih 15 godina fokusirani su na proizvodnju isključivo flatbed štampača. Nisu kao drugi svaštarili sa solventnim, sublimacijskim štampačima ili nekim trećim tehnologijama i njihov fokus na ovaj segment grafičkih tehnologija je upravo  ono što ih stavlja iznad konkurencije.

Iako po ceni nisu najjeftiniji u segmentu UV štampača, stabilnost tehnologije i jednostavnost upotrebe kao i visoka trajnost otiska otvorili su im vrata evropskog tržišta. Danas su Nocai štampači prisutni u Evropi, od Skandinavije preko Španije i Francuske pa do Moskve i Istanbula.” – prokomentarisao je g. Andrej Tomljenović.

Predstavljeni Nocai NC-UV0609PEIII UV flatbed štampač je štampač srednjeg cenovnog ranga. Pruža mogućnost istovremene štampe u koloru, beloj boji i laku. Radna površina je velikih 60x90cm čime je uz štampu promo materijala osiguran rad i na manjim reklamnim aplikacijama. Druge važnije specifikacije koje ga obeležavaju su:

  • Površina štampe: 600x870mm
  • Print glava: Epson XP600
  • Visina materijala za štampu: 0-130mm
  • Najveća rezolucija štampe: 2440dpi-a
  • Tip boje: UV

Cena: oko 15.000,00€ sa mogućnošću finansiranja putem finansijskih institucija do 84 rate.

Pogledajte video i saznajte sve o ovom novom štampaču na našem tržištu!

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content