PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Print Report: Gunsjet mali UV flatbed velikih mogućnosti

Tvrtka Radin d.o.o. krajem prošle godine svoju diviziju rješenja za digitalni tisak obogatila je novim brendom. Riječ je o brendu Gunsjet. Model koji se može pogledati i u Radinovu showroom-u je Gunsjet GH-UVF1016 – stolni UV pisač.

O Gunsjetu smo pisali prošle godine u Print Magazinu. No, sada smo odlučili vidjeti ga uživo te vam kroz video približiti njegove karakteristike i mogućnosti.

Gunsjet GH-UVF1016 pravi je mali poluindustrijski pisač. Savršeno popunjava prazninu između malih, stolnih UV flatbed pisača i velikih industrijskih rješenja. Idealan je za manje tiskarske radionice koje kreću u posao s UV-om, ali je odličan i za veće tiskare koje često trebaju odraditi manje poslove za što su im veliki industrijski UV pisači preglomazni.

Kako nam je rekao, gosp. Dag Knepr, voditelj divizije digitalne opreme i materijala u tvrtki Radin, pisač dolazi opremljen s Ricohovim ispisnim glavama te ima radnu plohu od 100x160cm.

Pisač je odličan je za tisak malih predmeta poput kemijskih olovaka, upaljača i drugih promotivnih artikala, ali i za veće naklade rokovnika pa i za pločaste materijale poput forexa ili plexiglasa za reklamnu industriju. Brzina tiska u najfinijem modu od 12 prolaza iznosi 2,5m2 na sat. Visina medija na koji se može ispisivati je 7,5cm, dok je trošak ispisa po m2 u srednjem i najčešće korištenom načinu rada oko 1.37€.

Do sada su, kaže nam, testirali tisak na brojne podloge. Postojanost otiska je odlična na svim testiranim materijalima, od papira preko više testiranih PVC materijala pa do stakla i metala.

S obzirom na omjer cijene i kvalitete otiska, veličine radnog stola te brzine Gunsjet GH-UVF1016 čini nam se kao odličan izbor.

Uvjerite se sami u njegove u mogućnosti u novom Print Reportu.

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content