PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Print Report: Gunsjet mali UV flatbed velikih mogućnosti

Kompanija Radin d.o.o. je krajem prošle godine svoj asortiman rešenja za digitalnu štampu obogatila novim brendom. Reč je o brendu Gunsjet. Model koji se može pogledati i u Radinovu showroom-u je Gunsjet GH-UVF1016 – stoni UV štampač.

O Gunsjetu smo pisali prošle godine u Print Magazinu. Ipak, sada smo odlučili da ga pogledamo uživo i da vam kroz video približimo njegove karakteristike i mogućnosti.

Gunsjet GH-UVF1016 je pravi mali poluindustrijski štampač. Savršeno popunjava prazninu između malih, stonih UV flatbed štampač i velikih industrijskih rešenja. Idealan je za manje štamparske radionice koje započinju posao s UV-om, ali je odličan i za veće štamparije koje često treba da odrade manje poslove za koje su im industrijski UV štampač preglomazni.

Kako nam je rekao, g. Dag Knepr, rukovodilac sektora za digitalnu opremu i materijal u kompaniji Radin, štampač dolazi opremljen s Ricohovim štamparskim glavama i ima radnu ploču od 100x160cm.

Štampač je odličan za štampu malih predmeta poput hemijskih olovaka, upaljača i drugih promotivnih artikala, ali i za veće tiraže rokovnika pa i za pločaste materijale poput forexa ili plexiglasa za reklamnu industriju. Brzina štampe u najfinijem modu od 12 prolaza iznosi 2,5m2 na sat. Visina medija na koji se može  štampati je 7,5cm, dok je trošak štampe po m2 u srednjem i najčešće korišćenom načinu rada oko 1.37€.

Do sada su, kaže nam, testirali štampu na brojne podloge. Postojanost otiska je odlična na svim testiranim materijalima, od papira preko više testiranih PVC materijala pa do stakla i metala.

S obzirom na odnos cene i kvalitete otiska, veličine radne ploče i brzine, Gunsjet GH-UVF1016 nam se čini kao odličan izbor.

Uverite se sami u njegove u mogućnosti u novom Print Report-u.

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content