PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Print Report: SureColor SC-F100 mali sublimacijski pisač velikih mogućnosti

Krajem prošle godine Epson je tržištu predstavio svoj prvi sublimacijski pisač A4 formata – SureColor SC-F100. Ovaj kompaktni sublimacijski pisač dizajniran je za proširenje poslovnih mogućnosti pomoću ispisa visoke kvalitete na širokom rasponu aplikacija u segmentu poklona, suvenira i promo materijala.

Pisač je stigao i u tvrtku DIT, ovlaštenog distributera Epson pisača, a za potrebe Print Reporta predstavio ga je gosp. Marko Dikanić, direktor tvrtke DIT.

„Riječ je o dimenzijski malom pisaču, ali pisaču širokih mogućnosti. Namijenjen je svima koje zanima sublimacija ili transfer tisak na šalice, puzzle, podloge za miševe, pregače, vrećice…Pisač može ispisivati na poliesterskim materijalima ili krutim materijalima sa sublimacijskim premazom. Mogu ga koristiti svi. Početnici koji žele ući u segment suvenira ili gift asortimana, a predstavlja i odličnu nadopunu tvrtkama koje se već bave tiskom, no u svojoj ponudi nemaju sublimaciju, a svojim kupcima žele ponuditi personalizirane proizvode“, kaže gosp. Dikanić.
Epsonove PrecisionCore MicroTFP ispisne glave osiguravaju kvalitetu ispisa, brzinu te stabilnost i trajnost.

Princip rada pisača, objašnjava gosp. Dikanić, vrlo je jednostavan. Sve što se želi aplicirati otisne se na transfer sublimacijski papir što se zatim pozicionira na materijal na koji se želi otisnuti aplikacija. Otisnuta aplikacija zalijepi se na materijal, nakon čega se u  termo preši boja fiksira. DIT u tom dijelu kupcima nudi Secabo termopreše.
Iznos početne investicije također je vrlo prihvatljiv, a za više informacija pogledajte kratki intervju u nastavku ili na Print Magazin YouTube kanalu.

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content