PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Print Report: SureColor SC-F100 mali sublimacijski štampač velikih mogućnosti

Krajem prošle godine Epson je tržištu predstavio svoj prvi sublimacijski štampač A4 formata – SureColor SC-F100. Ovaj kompaktni sublimacijski štampač dizajniran je za proširenje poslovnih mogućnosti pomoću štampe visokog kvaliteta na širokom rasponu aplikacija u segmentu poklona, suvenira i promo materijala.

Štampač je stigao i u kompaniju DIT, ovlašćenog distributera Epson štampača, a za potrebe Print Report-a predstavio ga je g. Marko Dikanić, direktor kompanije DIT.

„Reč je o dimenzijski malom štampaču, ali štampaču širokih mogućnosti. Namenjen je svima koje zanima sublimacija ili transfer štampe na šolje, puzzle, podloge za miševe, kese… Štampač može da štampa na poliesterskim materijalima ili krutim materijalima sa sublimacijskim premazom. Mogu ga koristiti svi. Početnici koji žele da uđu u segment suvenira ili gift asortimana, a predstavlja i odličnu dopunu kompanijama koje se već bave štampom, ali u svojoj ponudi nemaju sublimaciju, a svojim kupcima žele da ponude personalizovane proizvode“, kaže g. Dikanić.
Epsonove PrecisionCore MicroTFP štamparske glave obezbeđuju kvalitet štampe, brzinu, kao i stabilnost i trajnost.

Princip rada štampača, objašnjava g. Dikanić, je vrlo jednostavan. Sve što želimo da apliciramo odštampa se na transfer sublimacijski papir što se zatim pozicionira na materijal na koji želimo da otisnemo aplikaciju. Otisnuta aplikacija se zalepi na materijal, nakon čega se u  termo presi boja fiksira. DIT u tom delu kupcima nudi Secabo termoprese.
Iznos početne investicije takođe je vrlo prihvatljiv, a za više informacija pogledajte kratki intervju u nastavku ili na Print Magazin YouTube kanalu.

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content