Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Print21 prvi put u Novom Sadu

Svima već dobro znani sajam grafičkih tehnologija Print21, već niz godina obuhvaća sve, od malih aplikacija do velikih formata. Naglasak je na sign & promo segmentu, digitalnom komercijalnom tisku iz arka, tisku tekstila, etiketa i drugih malih i velikih aplikacija te softverskim rješenjima.

Nakon nekoliko godina iskustva u organiziranju različitih događanja na području regije, uvidjeli smo potrebu za organiziranjem ozbiljnijeg i većeg grafičkog sajma. Tako smo krajem 2020. godine prvi put organizirali sajam Print21 na Zagrebačkom Velesajmu. Sajam je na jednom mjestu okupio distributere, tiskare i korisnike usluga tiska i pokazao im rješenja i mogućnosti na nekima od najprofitabilnijih i najbrže rastućih područja grafičke industrije.

Do danas, Print21 je obišao cijelu regiju, od Ljubljane, preko Zagreba, pa sve do Beograda i Sarajeva. 2024. godine prvi put će se put održati u Novom Sadu, a dva mjeseca nakon toga i u Zagrebu.

Print21 u Novom Sadu održat će se 21. i 22. 2 .2024. u prostorima Novosadskog Sajma. Svi vodeći dobavljači renomiranih svjetskih brendova čekaju vas na sajmu. No, uz izložbeni, očekuje vas i edukacijski dio koji će biti organiziran u suradnji sa stručnjacima iz tvrtki sudionica.

Izlagače upoznajte ovdje!

Tu je naravno i naš popularni Coffee Corner koji će svim posjetiteljima osigurati besplatnu kavu, sokove i peciva.

Kao i na sve druge sajmove u našoj organizaciji i na Print21 u Novom Sadu ulaz je besplatan, a ulaznicu osigurajte već danas!

Za sva eventualna pitanja ili izlagačke štandove kontaktirajte nas na: [email protected]

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content