PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Print21 prvi put u Novom Sadu

Svima već dobro poznati sajam grafičkih tehnologijaPrint21,već nekoliko godina pokriva sve, od malih aplikacija do velikih formata. Akcenat je na segmentu sign & promo, digitalnoj komercijalnoj štampi iz tabaka, štampi na tekstilu, etiketama i drugim malim i velikim aplikacijama i softverskim rešenjima.

Nakon višegodišnjeg iskustva u organizovanju raznih manifestacija u regionu, uvideli smo potrebu da organizujemo ozbiljniji i veći sajam grafike. Tako smo krajem 2020. godine prvi put organizovali sajam Print21 na Zagrebačkom velesajmu. Sajam je na jednom mestu okupio distributere, štampare i korisnike štamparskih usluga i pokazao im rešenja i mogućnosti u nekim od najprofitabilnijih i najbrže rastućih oblasti grafičke industrije.

Print21 je do danas obišao ceo region, od Ljubljane, preko Zagreba, pa sve do Beograda i Sarajeva. Tokom 2024. godine po prvi put će se održati u Novom Sadu, a dva meseca kasnije u Zagrebu.

Print21 u Novom Sadu održaće se 21. i 22. februara 2024. godine u prostorijama Novosadskog sajma. Na sajmu vas očekuju svi vodeći dobavljači renomiranih svetskih brendova. Međutim, pored izložbe očekuje vas i edukativni deo, koji će biti organizovan u saradnji sa stručnjacima iz kompanija učesnica.

Upoznajte izlagače ovde!

Naravno, tu je i naš popularni Coffee Corner, koji će svim posetiocima obezbediti besplatnu kafu, sokove i peciva.
Kao i na svim ostalim sajmovima u našoj organizaciji, ulaz na Print21 u Novom Sadu je besplatan i obezbedite svoju ulaznicu već danas!

Za sva pitanja ili izložbene štandove, kontaktirajte nas na: [email protected]

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content