Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Print21 prvi put u Sarajevu

Svi smo već upoznati s činjenicom da grafička industrija teško može funkcionirati bez sajmova. Upravo to se i dokazalo za vrijeme pandemije, kad ih je većina bila otkazana. No, sajmovi u organizaciji Print Magazina uspijevali su i u tom teškom periodu pronaći put do publike. To je jedan od ključnih razloga zašto je Print21 brzo postao jedan od najpopularnijih i najposjećenijih sajmova u našoj organizaciji, ali i u branši.
U tom duhu želimo vam dobrodošlicu na prvi sajam Print21 u Sarajevu!

Print21 u Sarajevu održat će se 15. i 16. 3. 2023. u prostoru hotela Radon Plaza.

U Sarajevu smo se zadnji put družili kada smo u sklopu PDF-a organizirali AB Wrap Star natjecanje u obljepljivanju auta daleke 2018. godine. Od tada do danas organizirali smo 10-ak različitih evenata i uvidjeli potrebu za organizacijom sajma i na tržištu Bosne i Hercegovine. Koncept sajma bit će sličan svim dosadašnjim Print21 sajmovima. Dakle, očekuje vas velik broj izlagača, tehnologija, rješenja i aplikacija. Tu je naravno i edukativni dio gdje ćete saznati sve o najnovijim trendovima u industriji.

Print21 u Sarajevu posvećen je predstavljanju trendova i mogućnosti digitalnih tiskarskih tehnologija, od malih aplikacija do velikih formata. Svoja rješenja i novitete na tržištu predstavit će 11 izlagača.
To su: Alim, Carlos Signs, CFS, Eurocop, Europapier, Fortuna Digital, Grafičar BiH, Klio, Konica Minolta, Misija Brčko i ST Graf.

Ostalo je još nekoliko slobodnih izlagačkih mjesta, pa ako ste zainteresirani za nastup na sajmu javite nam se na [email protected].

Kao i na sve druge sajmove u našoj organizaciji, i na Print21 ulaz je besplatan, a ulaznicu osigurajte već danas!

Veselimo se ponovnom susretu!

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content