Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Print21 & PromoDays edukacijski kutak – zanimljivo i aktualno

U Sloveniji smo se zadnji put družili 2021. godine u Celju na DA! Digitalnim aplikacijama. One su nas u međuvremenu prerasle i izrasle u veću i ozbiljniju sajamsku priču Print21. No, koncept sajma ostao je vrlo sličan.
Nakon dvije godine vraćamo se u Sloveniju, ovaj put u Ljubljanu na Gospodarsko Razstavišče, 20. i 21. 4. Na cca 3000m2 očekuju vas renomirani izlagači, puno tehnologija, rješenja i aplikacija. Tko su i što predstavljaju pogledajte ovdje.

No, ljubljansko izdanje ipak će biti malo drugačije. Ono donosi zanimljiv spoj dva sajma na prvi pogled različita, a u stvari vrlo usko povezana. Naime, uz Print21 održava se i sajam promotivnih proizvoda PromoDays.  On će okupiti tvrtke iz segmenta promotivnih proizvoda namijenjenih poslovnom darivanju.

Ono što je isto je to da vas i ovaj put očekuje edukacijski kutak. Teme o kojima ćete moći slušati zanimljive su i aktualne i vjerujemo da će svatko pronaći nešto za sebe.

U četvrtak, 20. 4. uz trendove i kretanja u grafičkoj industriji, pričat ćemo o inovativnim rješenjima te iznimno važnoj ekologiji, kružnoj ekonomiji i recikliranju.

U petak, 21. 4. očekuje vas zanimljivi panel na temu DTG vs.DTF, dotaknut ćemo se i automatizacije poslovnih procesa te upoznati inovativne tehnologije, između ostalog i za rastući segment ambalaže.

Detaljni program pronađite ovdje.

Kao i na sve druge sajmove u našoj organizaciji, i na Print21 & PromoDays ulaz je besplatan, a ulaznicu osigurajte već danas!

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content