Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Print21 & PromoDays prvi put u Ljubljani

Dojmovi od prošlotjednog sajma Print21 koji je održan u Sarajevu još se nisu slegli, a novi izazovi već čekaju! Mjesec dana nakon Sarajeva, sajam Print21 seli se u Ljubljanu i to u kombinaciji sa sajmom promotivne industrije PromoDays!

Print21 & PromoDays održat će se 20. i 21. 4. 2023. u prostoru Gospodarskog Rasztavišča u Ljubljani.

Svima već dobro znani sajam grafičkih tehnologija Print21 posvećen je predstavljanju trendova i mogućnosti digitalnih tiskarskih tehnologija i rješenja. Obuhvaća sve od malih aplikacija do velikih formata, sign & promo segmenta, digitalnog komercijalnog tiska iz arka, tiska tekstila, tiska etiketa, softverskih rješenja…

Svi vodeći dobavljači renomiranih svjetskih brendova čekaju vas na sajmu.

No, Ljubljana u hali pored donosi i sajam promotivnih proizvoda PromoDays, prvi put održan prošle jeseni u Zagrebu. PromoDays će okupiti renomirane regionalne dobavljače te lokalne proizvođače promotivnih proizvoda, poslovnih poklona, suvenira, tekstila koji će pokazati trendove za 2023.

Sve izlagače upoznajte ovdje!

Kao i na svim sajmovima u našoj organizaciji, i u Ljubljani vas očekuje bogat dodatni program s raznim edukativnim predavanjima. Tu je naravno i naš popularni Coffee Corner koji će svim posjetiteljima osigurati besplatnu kavu, sokove i peciva.

Zaigraj fliper, osvoji printer!

Jedna od zvijezda ljubljanskog izdanja svakako je nagradno natjecanje u fliperu koje će najboljem igraču osigurati DTF printer na poklon. Da, dobro ste pročitali! Tvrtka STH Screen Team d.o.o. je na zanimljiv način odlučila nagraditi najboljeg igrača flipera. Na svom će štandu imati postavljen, svima dobro znani, fliper. Osobu koja u dva dana održavanja sajma ostvari najbolji rezultat, nagradit će novim DTF printerom iz njihove ponude.

Vjerujemo da su ovo i više nego dobri razlozi da posjetite sajam Print21 & PromoDays u Ljubljani!

Kao i na sve druge sajmove u našoj organizaciji i na Print21&PromoDays ulaz je besplatan, a ulaznicu osigurajte već danas!

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content