Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Pripremili smo novi broj Print Magazina! Stiže uskoro

Svježi, odmorni, nadopunjenih baterija pripremili smo četvrti ovogodišnji broj Print Magazina. Novi broj Print Magazina na svojim stolovima/adresama očekujte uskoro!

Ono što vas još uskoro očekuje je i prvi sajam promotivnih proizvoda i promotivne industrije – PromoDays. Što i tko vas sve očekuje na Zagrebačkom Velesajmu, 14. i 15. 9. pročitajte u tekstu najave.
Novi broj Print Magazina dio tvrtki iskoristio je za najavu svojeg nastupa na nadolazećem sajmu Grafima u Beogradu. Pročitajte više što pripremaju tvrtke Epson, Fortuna Digital, GrafoAdria, Oracal Polikarbonati, Sitotehnika…Nadamo se da ćemo se sresti barem na jednom od ovih evenata.

Temu broja posvetili smo jednoj pomalo zapostavljenoj klasičnoj tehnici tiska. Riječ je o tampon tisku. Mogućnost tiska na neravne oblike i površine, tisak detalja visoke kvalitete i tisak na kompleksne podloge prilično dobrom brzinom čini ga neprocjenjivim procesom u svijetu tiska. Posebice u industrijskom dijelu gdje je i danas nezamjenjiv. Podsjetite se ili naučite kako funkcionira tampon tisak, koje su specifičnosti, koje poslove je preuzeo digitalni tisak te zašto je u nekim poslovima nezamjenjiva. Naši sugovornici na ovu temu su tvrtke Grec i CEH.

Od ostalih intervjua i razgovora izdvajamo:
– tvrtku Marti i instalaciju HP Latex R2000 pisača
– tiskaru Offset tisak NP GTO koja je zahvaljujući tvrtki GRAFIKnet uspješno povezala Heidelberg sa sustavom DIPS
– tiskaru OG Grafika, najvećeg domaćeg proizvođača kalendara.

I to nije sve. Što se tehnologija tiče, Konica Minolta predstavlja novi crno-bijeli produkcijski uređaj AccurioPress 6272P.
U svakom slučaju i opet puno korisnih i zanimljivih tema za što lakši povratak u radni mode!
Prethodna izdanja pronađite ovdje

Ako još niste, besplatno se prijavite za primanje Print Magazina, ali i za tjedne Print Magazin newslettere koji donose regionalne i svjetske novosti.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content