Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

PROMO PROIZVODI TJEDNA: All-Over Printed jastučnica

I dalje smo u znaku promotivnih proizvoda. Njihovo prisustvo okružuje sve nas, čak i onda kada tog nismo svjesni. Uvriježili su se kako u privatnom životu, tako i u poslovnom svijetu, a popularnost im kontinuirano raste.

Danas vam predstavljamo jedan od mnoštva promotivnih proizvoda iz kuhinje tvrtke Caspar Design. Radi se o All-Over Printed dekorativnoj jastučnici. Ovaj proizvod dolazi u 3 različite veličine i s dizajnom po želji kupca. Caspar Design online customizator omogućuje potpunu slobodu u personalizaciji. To znači da svaki kupac samostalno može prenijeti svoj željeni dizajn ili fotografiju na customizator, a svaki krojni dio može se zasebno personalizirati.

“Radimo po metodi print-on-demand, odnosno, printamo onoliko koliko naši kupci naruče, a odlična stvar je to što se može naručiti i samo jedan proizvod.”, komentirali su iz Caspar Designa.

All-Over Printed jastučnica kompletno se proizvodi “pod jednim krovom”, u Caspar Design Mikrotvornici. To uključuje sve korake, od printanja, krojenja i šivanja do pakiranja i otpreme robe. Jastučnica se izrađuje od čvrste, 100% pamučne tkanine koja nosi GOTS certifikat. Svi Caspar Design printevi izrađeni su ekološki prihvatljivim bojama na bazi vode koje su biorazgradive te ne sadrže toksine i nose certifikat OEKO-TEX Eco Passport.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content