Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

PROMO PROIZVODI TJEDNA: Digitalni LED iPoster

Prikažite reklamne poruke svoje robne marke na moderan, alternativni način sa ScreenZ Digitalnim LED iPosterom.

Ovaj oštar, samostojeći digitalni poster može reproducirati zapanjujuće vizualne prikaze koji privlače prolazne kupce i posjetitelje prema vašoj tvrtki. LED zaslon sastoji se od ravnih ploča s diodama koje emitiraju svjetlost kao piksele. Tako se stvaraju visokokvalitetne slike i video zasloni koji se ističu u usporedbi s manjim, tradicionalno tiskanim natpisima.

Ultra tanak profil ovog digitalnog zaslona je samo 15mm, što znači da ne zauzima veliku površinu prostora. Korisnici mogu koristiti jedan zaslon kao samostalni, ali imaju i mogućnost povezivanja do šest panel zaslona zajedno. Na taj način slike ili videi prikazuju se na većoj ukupnoj površini zaslona. Dizajn panela gotovo bez okvira znači da se visokokvalitetne pokretne slike mogu neometano kretati po više zaslona.

LED zasloni su idealni za korištenje u raznim okruženjima, uključujući maloprodajne trgovine, izložbe i hotelska predvorja. Digitalni plakati izuzetno su korisni tvrtkama koje koriste vizualne alate da potaknu prodaju, budući da je veličinu i svjetlost ovih zaslona nemoguće zanemariti.

Ovaj moderan, višenamjenski digitalni zaslon može se montirati na zid ili na pod, koristeći priloženo postolje ili zidne nosače.

Posjetite sajam Promodays i saznajte sve mogućnosti koje nudi ScreenZ.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content