Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

PROMO PROIZVODI TJEDNA: FED Gloryfier

Promotivni proizvodi već niz godina koriste se kao isplative marketinške taktike za dosezanje čim većeg broja potrošača i za stvaranje brand awarenessa. Ovo je efikasna marketinška metoda za privlačenje kupaca kojoj pribjegavaju čak i najveći svjetski igrači. S druge strane, malim tvrtkama promo proizvodi pomažu smanjiti marketinške proračune, a u isto vrijeme privlače pozornost potrošača.

Oni su svuda oko nas. Bez obzira radi li se o majicama, olovkama, kišobranima, platnenim torbama ili o nekom sofisticiranom, personaliziranom i high-tech proizvodu. Uvriježili su se kako u privatnom životu, tako i u poslovnom svijetu i popularnost im kontinuirano raste.

Zagrebačka tvrtka FED d.o.o. već dugi niz godina nudi kreativna i inovativna rješenja za promociju za FMCG i HoReCa sektore. U svojoj ponudi imaju čitavu uslugu, od dizajna proizvoda, preko tehničke razrade i produkcije, te sve do same montaže na željenoj lokaciji. Njihove prednosti i kvalitetu prepoznali su vodeći klijenti iz navedenih segmenata na lokalnom i regionalnom tržištu.

Kada problem postane izazov, tada je moguće da stvari i levitiraju!

Na tragu navedenog, u tvrtki FED osmislili su „Gloryfier“ – stalak za promociju proizvoda. Unutar njega proizvod u središnjem dijelu izlaganja levitira uz kontinuiranu rotaciju u željenoj brzini. LED osvjetljenje koje obasjava proizvod, LED logotip na vrhu i u podnožju stalka, te izmjenjiva poleđinska komunikacija upotpunjuju scenografiju jedinstvenog izlaganja proizvoda u ovom stalku.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content