Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

PROMO PROIZVODI TJEDNA: metalik magneti i ambalaža s lakom

Pitate se kako uobičajene promotivne proizvode podići na višu razinu? Zagrebački studio 5 do 12 ima rješenje za vas! Oni pružaju dodanu vrijednost i najobičnijem proizvodu na način da na njega nanesu 3D UV lak ili 3D foliotisak.

Studio 5 do 12 svojim klijentima ove je sezone ponudio vrlo neuobičajene i posebne magnete. Osim različitih tiskanih dizajna, svaki magnet je oplemenjen 3D lakom ili foliotiskom. Na taj način svojim su klijentima isporučili proizvode koji se razlikuju od svih drugih na tržištu.

Radili su i manju ambalažu koja izgleda sasvim drugačije s nanosom parcijalnoga UV laka i karte koje je moguće odmah i zaštititi hologramskom folijom, ako je to potrebno.

“Cijela ideja oko magneta kao suvenira pala nam je na pamet nakon istraživanja tržišta u Zadru gdje su svi magneti, a i razglednice općenito “običnog izgleda“. Mi smo se potrudili da svaki bude poseban koristeći upravo mogućnosti Konica Minolta MGI stroja s 3D parcijalnim UV lakom i 3D foliotiskom.”, komentirali su iz 5 do 12.

Tu su još i korice knjiga i razne etikete za specijalne edicije vina ili maslinovog ulja. U mogućnosti su tiskati i Braillovo pismo što, kako kažu, također ima velik potencijal.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content