Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

PROMO PROIZVODI TJEDNA: personalizirani ručnik za plažu

S obzirom da je Hrvatska turistička zemlja i odlična destinacija za ljetni odmor, tvrtka Tovedo, koja je specijalizirana za prodaju promotivnih proizvoda, iz ponude je izdvojila poslovno-promotivni poklon s kojim nikada nećete pogriješiti – ručnik za plažu.

Proizvodnja ručnika s utkanim i / ili reljefnim logom traži vremensko planiranje od minimalno 2 do 2,5 mjeseca te minimalnu količinu 500 – 1000 komada. Tovedo je za klijente koji nemaju tako velike potrebe osmislio promotivni ručnik za plažu dimenzija 75*160 cm koji uvijek imaju na zalihi. Izrađen je od 500g pamučnog frotira za brisanje i sušenje s jedne strane, dok je druga strana od baršunastog velura namijenjena za udobno izležavanje. Dostupan je u 4 boje, a promotivnu poruku ili logo apliciraju tehnikom tiska ili veza na borduri ručnika.

Tovedo_promo_proizvodi

Osim toga, iz Toveda su istaknuli kako su zadnjih godina popularni ručnici u funkciji parea zbog svoje dvostruke funkcionalnosti. Nude ih po vrlo prihvatljivim cijenama također bez ograničenja u količini.

Uz ručnike, u Tovedu možete pronaći i druge promotivne artikle prigodne za ljetnu promociju. Iz asortimana izdvajaju promotivne kape brenda Atlantis čiji je Tovedo ekskluzivni partner.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content