Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

PROMO PROIZVODI TJEDNA: Promo notes

Personalizacija je danas bitan dio svakog promo proizvoda. Kroz personalizaciju svaki klijent može prenijeti poruku tvrtke, proizvoda ili brenda. Zbog stalnog rasta potražnje za personaliziranim proizvodima, iz tvrtke Og grafika razvili su niz poslovnih procesa kako bi njihovi kupci svoje personalizirane proizvode dobili u što kraćem roku. Stoga surađuju s nizom tiskara, marketinških agencija i digitalnih studija.

Njihovi klijenti personalizaciju mogu tražiti u izboru formata i opsega, materijala i boje korica, odabiru korica s dodatkom UV laka ili foliotiska. Tu su i doradni procesi poput boje pokazne vrpce ili gumice, te niz dodataka koji će odabrane promo notese učiniti posebnima i u kupcu probuditi želju da ga koristi.

Og grafika d.o.o. u svojoj proizvodnji ima i notese, planere, rokovnike i stolne mape napravljene od različitih materijala, u različitim dimenzijama i s različitim karakteristikama. Osim toga, tvrtka je i najveći hrvatski proizvođač kalendara. U svojoj ponudi nude više od 80 različitih boja, dizajna i tematika kalendara. Na klijentu je samo da odluči želi li poluproizvod, bez dotiska, ili želi gotov otisnuti kalendar, kojeg će isporučiti svome kupcu.

Posjetite sajam Promodays i saznajte sve mogućnosti koje nudi Og grafika.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content