Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Promo proizvodi tjedna: široki asortiman tvrtke Šimić & CO.

Krapinska tvrtka Šimić & CO. svojim klijentima nudi široku paletu proizvoda koje izrađuju, a i uvijek rado sudjeluju u pronalaženju novih ideja i projekata sa svojim kupcima.

Svakodnevno proizvode zastave svih vrsta i namjena. Digitalnim tiskom se bave od njegove pojave, pa su se tako specijalizirali u tisku na tkanine, kao i na različite materijale koji se koriste u reklamne svrhe. Sitotiskom oplemenjuju tkanine i na taj način stvaraju nove proizvode i kreacije.

Od tekstilnih proizvoda mogu se izdvojiti platnene torbe različitih krojeva, T-shirt i hoodie majice, pregače, kuhinjske krpe, stolnjaci i jastuci. Rade i scenografije te objekte za muzeje i edukativne radionice, naljepnice i mnogo drugih proizvoda.

Od 2017. godine zastupnici su za proizvode Axion – objekte napuhane zrakom: šatore, tube, namještaj i oblike za promocije brendova i projekata.

Uvijek rado sudjeluju u pronalaženju novih ideja i projekata sa svim svojim kupcima!

Široku ponudu tvrtke Šimić & CO. pronađite na sajmu PromoDays, a besplatnu ulaznicu za sajam osigurajte već danas.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content