Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

PromoDays edukacije: Kako pomoću boje prodati proizvod?

Pričati o bojama i njihovu utjecaju na doživljaj svijeta i proizvoda koji nas okružuju posljednjih je godina vrlo popularno. Prosječan potrošač puno puta vjerojatno nije niti svjestan zašto ga je privukao baš taj određeni proizvod. Podsvijest je čudo, a vrlo često razlog je upravo boja.

Kako to boja djeluje na našu podsvijest i kako bojom potaknuti kupnju zna prof. dr. sc. Igor Zjakić, redoviti profesor na Grafičkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu i autor knjige „Psihologija boja“. Saznajte i vi, od profesora i stručnjaka s bogatim iskustvom u grafičkoj branši.

Poticanje na kupnju, kaže prof. Zjakić, radi se raznim alatima, a jedan od glavnih alata je boja, s kojom djelujemo prvenstveno na podsvijest kupca. Djelovanje na podsvijest radi se tako da kupac napravi radnju koju radi podsvjesno, odnosno kupi proizvod tako što se na njega djeluje bojom, poznavajući psihološke elemente s kojima možemo potaknuti takvu radnju.

Koji su to psihološki elementi? Može li se napraviti kontra efekt? Hoćemo li ukupno povećati prodaju na duži period? Kada poznajemo psihologiju potrošača i pravilnim odabirom boje utječemo na ciljanu skupinu ovisno o vrsti proizvoda, svi odgovori su tu. Dođite po njih na Promodays.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content