Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

PromoDays edukacije – od boje i dizajna do marketinga, umjetnosti i tiska

Bez obzira što mislili o njima, promotivni proizvodi još su uvijek višestruko vrlo učinkovit marketinški alat te mogu značajno utjecati na izgradnju odnosa s klijentom. Uvriježili su se kako u B2B tako i u B2C odnosima.
Korištenju promotivnih proizvoda kao efikasnoj marketinškoj metodi za privlačenje kupaca i danas pribjegavaju čak i najveći svjetski igrači. S druge strane, malim tvrtkama pomažu smanjiti marketinške proračune, dok u isto vrijeme ipak privlače pozornost potrošača. Svi opipljivi promotivni materijali iznimno su važni i itekako utječu na poslovanje

Danas je na tržištu dostupno more takvih rješenja. Od raznih dodataka za mobitele, preko odjevnih predmeta, svih vrsta ambalaže, proizvoda koji su do nedavno bili apsolutno nebitni poput anti-stress loptica, raznih gadgeta pa sve do elektronike i high-tech proizvoda.

Široku lepezu rješenja moći ćete vidjeti upravo na sajmu PromoDays  – prvom B2B regionalnom sajmu promotivne industrije i promotivnih proizvoda koji se održava 14. i 15. 9. u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog Velesajma.

Uz puno zanimljivih rješenja koja će predstaviti 27 izlagača, posjetitelje očekuje mali, ali zanimljiv edukacijski kutak s predavanjima poznatih kreativaca – PromoDays edukacije.
Dođite, poslušajte, sanjate nešto novo, pitajte…  
Naglasak smo stavili na boju,  dizajn, umjetnost, tisak i marketing. Dakle, na cijeli put nastanka jedinstvenog promotivnog proizvoda kojeg će vaši klijenti sa zadovoljstvom koristiti i pokazivati, a vas promovirati (to je, uostalom i cilj!).

Pogledajte koja vas predavanja očekuju!

Besplatan ulaz

Kao i na sve druge sajmove u organizaciji Print Magazina, ulaz je za sve posjetitelje besplatan. Potrebna je samo ranija registracija pute web stranice Print Magazina.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content