Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Prvi dan sajma Print21 u Sarajevu oduševio i izlagače i posjetitelje

Prvi dan prvog sarajevskog izdanja sajma Print21 nadmašio je očekivanja i izlagača i posjetitelja.
Više od 550 posjetitelja posjetilo je sajam koji se u srijedu i četvrtak, 15. i 16. 3 održava u sarajevskom hotelu Radon Plaza.

To je još jedna potvrda koja sajam Print21 svrstava u red značajnih regionalnih sajmova. 15 izlagača koji su nakon tri godine pauze bez ikakvih sajamskih priredbi za grafičku branšu u BiH, pokazali ponudu i novitete nisu krili oduševljenje nakon prvog dana. Svi oni prepoznali su sajam kao izvanrednu priliku za dodatnom, ali i važnom promocijom.

Kupci i klijenti kako stari tako i novi, potencijalni, tijekom cijelog dana stvarali su gužve na štandovima. To je nešto čega su se bosanskohercegovački grafičari zaželjeli.

Svoju ponudu na sajmu predstavile se sljedeće tvrtke: Abias, Alim, Avtera, Carlos Signs, CFS, Eurocop, Europapier, Fortuna Digital, Klio, Konica Minolta, Maxi plus, Misija, NaniPrint, ST Graf i Udruženje Grafičar.

Na 15 izlagačkih prostora predstavili su uistinu raznolika rješenja. Tu se našlo svega, od digitalnih produkcijskih pisača za medije iz arka, latex i UV pisača, eco solventnih pisača, print&cut rješenja, preko DTF i DTG rješenja, termo preša, doradnih rješenja, različitih vrsta materijala, folija, medija za ispis, pa sve do softverskih rješenja. Dakle, sve ono što je u segmentu digitalnih rješenja trenutno in.

Sarajevsko izdanje Printa21 donijelo je i čak devet premijera. Canon sa svojim partnerom tvrtkom Avtera predstavlja tri nova rješenja: imagePress V700, imagePressC265 i imageRunner 8795. Carlos Signs donio je dvije Roland premijere: novi DTF te prvi Roland s resin tehnologijom. Konica Minolta premijerno je predstavila crno-bijeli produkcijski uređaj AccurioPrint 850. Tvrtka Abias predstavila je ozbiljnu produkcijsku priču u vidu Xerox Versanta 4100. Misija Brčko predstavila je UV printer brenda ArtisJet, a Klio lasersku graverku Flux.

Na dva wrap kutka, Fortune Digital i Europapiera gužve su bile tijekom cijelog dana, a zanimljivo je bilo i u edukacijskom kutku.

Sajam Print21 u četvrtak, 16. 3. traje od 9 do 16h, stoga ukoliko ste u potrazi za novim digitalnim rješenjem, prijavite se i dođite. Ulaz na sajam Print21 je besplatan.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content