Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Prvi korisnik Massivit 3D pisača u regiji

Poduzeće Velum Nautica d.o.o. iz Hrvatske, prvo je u regiji odlučilo investirati u Massivit 3D pisač i na taj način unaprijediti svoje poslovanje i istaknuti se na tržištu.

Poduzeće Velum Nautica bavi se konstrukcijskim popravcima jahti od kompozitnih materijala te izradom novih konstrukcijskih rješenja na plovilima (roll-bar, platforme, tvrdi krovovi, itd.).  U segmentu izrade novih konstrukcijskih rješenja uvidjeli su najveću potrebu za korištenjem suvremenih 3D tehnologija poput 3D skeniranja i ispisa.
Iako je originalna namjena Massivit 3D pisača u marketinškoj industriji, poput izrade velikih figura ili reklama, poduzeće Velum Nautica uvidjelo je potencijal pri proizvodnji kompleksnih kalupa, modela i prototipova gdje im Massivit 3D pisač 1500 može uvelike pomoći u brzini izrade i naknadnim obradama.

Izuzetnu priliku za isprobati Massivit 3D pisač imat ćete ove godine na štandu Fortune Digital, broj 4045, na ovogodišnjoj Grafimi od 25.  do 28. 9. 2019. u Beogradu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content