PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Prvi korisnik Massivit 3D pisača u regionu

Kompanija Velum Nautica d.o.o. iz Hrvatske, prva je u regionu odlučila da investira u Massivit 3D štampač i da na taj način unapredi svoje poslovanje i istakne se na tržištu.

Kompanija Velum Nautica bavi se konstrukcijskim popravkama jahti od kompozitnih materijala, kao i izradom novih konstrukcijskih rešenja na plovilima (roll-bar, platforme, tvrdi krovovi, itd.).  U oblasti izrade novih konstrukcijskih rešenja, najveću potražnju su uvideli za upotrebom savremenih 3D tehnologija poput 3D skeniranja i štampe.

Iako je izvorna namena Massivit 3D štampača u marketinškoj industriji, u izradi velikih figura ili reklama, kompanija Velum Nautica uvidela je njegov potencijal pri proizvodnji kompleksnih kalupa, modela i prototipova gde im Massivit 3D štampač 1500 može mnogo pomoći u brzini izrade i naknadnim obradama.

Izuzetnu priliku da isprobate Massivit 3D štampač imaćete ove godine na štandu kompanije Fortuna Digital, broj 4045, na ovogodišnjoj Grafimi od 25. do 28. septembra 2019. u Beogradu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content